Antena Meniu Search
x

Video Vânătorul de călugări și preoți cu apucături nefirești. Îi aborda cu replica "activ, versatil sau pasiv?"

Denunţătorul deputatului PSD Aurel Bălășoiu are mai multe victime pe listă: în 2017 a reuşit să-l dea afară de la mănăstirea Prislop pe stareţ, după ce l-a "agăţat" pe internet. Reporterii Observator au obţinut şi alte conversaţii fără perdea pe care le-a avut cu preoţi şi călugări. În urmă cu câţiva ani, călugărul "amant" şi-a încercat norocul şi în politică: a candidat pe lista de consilieri a PSD într-o localitate din Bacău.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 07.10.2022, 19:18

Vezi și

- Sărut mâna, părinte sfinte!

- Doamne ajută! Sfânt e doar Dumnezeu, eu sunt un păcătos. 

- Sunteţi sfinţit. 

- Unde sunteţi stareţ? 

Pe acelaşi subiect

- La schit, judeţul Neamţ. 

Cristi Călin a avut o "reţetă" cu care a prins în plasă mai mulţi preoţi şi călugări

Îi aborda pe reţelele sociale şi, după un scurt "preludiu" presărat cu inimioare şi rugăciuni, trecea direct la subiect. 

- Activ, versatil sau pasiv?

- Nu înţeleg. 

- Hai, bre! Lasă. 

Rafael Vintilă, psiholog: Sunt niste discuţii, nişte codificări specifice unei comunităţi aparte. Cine este partea activă şi cine este partea pasivă în relaţie. 

Acest stareţ din Argeş cu care a avut astfel de discuţii e doar una din victime: 

Reporter: Suferă acest om de tulburări de personalitate? 

Rafael Vintilă, psiholog: Este o persoană teatrală care manifestă tot felul de emoţii care mai de care mai dramatice. Are emoţii excesive şi haotice din declaraţiile pe care le face. Trăind într-o familie modestă, doreşte acum ca toată atenţia să fie canalizată asupra lui, să iasă în faţă, preferă cele cinci minute de glorie, neducând la consecinţele mediu şi lung. 

Starețul Celestin de la Prislop, printre "victimele" călugărului "amant"

La fel a reuşit să îl dea jos şi pe stareţul Celestin de la Prislop. În 2017, Observator a prezentat în exclusivitate cazul la acea vreme. Aşa zisul călugăr l-a abordat pe stareţul Celestin pe Facebook, i-a făcut avansuri, iar preotul a căzut în capcană. 

- Sunt gay activ. Am 42 și sunt brunet. Îmi plac bătranii. Ce ai văzut frumos la mine? 

- Uniforma, imi place.

- Ai o voce drăguţă. Nu că nu ai fi şi tu. 

Stareţul spunea atunci că a fost victima unei răzbunări. Episcopia Maramureşului l-a dat afară, iar acum ar activa în episcopia din Republica Moldova. 

Celestin, fostul stareț de la Prislop: Cine nu are căderi in viaţă? Care este omul perfect in viaţă? Să se gândească bine la ce face, pentru că va veni vremea când va da seama înaintea lui Hristos. 

Celestin, fostul stareț de la Prislop: Este pur si simplu un golan, un cerşetor, care umblă şi face numai rău Bisericii în primul rând. 

Individul care l-a filmat şi pe deputatul Aurel Bălăşoiu în pat cu un tânăr dezbrăcat se mândreşte şi acum că a reuşit să-l demaşte pe stareţul Celestin.

Cristi Călin, denunțătorul: Tot eu sunt acel preot care l-a provocat pe acel stareț și a mărturisit şi a fost exclus şi alungat. 

Denunțătorul are legături şi cu lumea politică. La ultimele alegeri locale, el a fost condidat pentru functia de consilier local pe listele PSD dintr-o comună din Bacău. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Vânătorul de călugări și preoți cu apucături nefirești. Îi aborda cu replica "activ, versatil sau pasiv?"