Antena Meniu Search
x

Video Vărsare de sânge evitată în Galați. Mai mulți tineri înarmați cu macete, dornici de bătaie, au fost "interceptați" și puși la zid de jandarmi

Mai mulți tineri din Galați, înarmați cu macete și dornici de bătaie, au ajuns pe mâinile jandarmilor după ce au căutat să-și regleze conturile cu un grup rival din oraș.

de Redactia Observator

la 31.08.2023, 12:00

Vezi și

Tinerii puși pe bătaie, înarmați cu macete, au fost interceptați de jandarmi în timpul unei patrule prin oraș. Unul dintre ei adunase toată "brigada" pentru a-și ajuta vărul care fusese amenințat de un grup rival.

"În jurul orei 22:00, echipajul de jandarmerie aflat în serviciu de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați a observat pe strada Poșta Veche un grup de persoane care la vederea oamenilor legii a intrat imediat în curtea unei case. Jandarmii au oprit în dreptul imobilului și au discutat cu o persoană aflată la balconul casei privitor la motivul pentru care grupul de persoane a evitat întâlnirea cu ei. Acesta le-a spus jandarmilor că nu sunt decât niște prieteni și nu au făcut nimic rău. Jandarmii și-au continuat misiunea în zonă, iar după aproximativ 15 minute au observat cum grupul de persoane iese din curtea casei și intentionează să se urce într-un autoturism pentru a pleca din zonă. Jandarmii i-au oprit, iar la controlul vehiculului au găsit două macete cu lungimi diferite și un briceag, despre care au declarat că nu le aparțin", a transmis IJJ Galați.

Jandarmii au evitat o posibilă vărsare de sânge, în Galați

Tinerii, cu vârste între 17 și 22 de ani, erau dornici de o confruntare cu un grup rival.

"Din declarațiile verbale ale ocupanților mașinii, toți cu vârsta între 17 și 22 ani, a reieșit faptul că aceștia au plecat din cartierul Micro 19 cu intenția de a-l ajuta pe vărul unuia dintre ei, deoarece fusese amenințat de un alt grup. Întrucât nu s-au întâlnit cu grupul rival, aceștia au decis să plece spre casă, iar în acel moment au fost observați de patrula de jandarmerie. Persoanele au fost conduse la sediul Secției 5 Poliție unde jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală, verificările fiind continuate de poliție", au precizat reprezentanții Jandarmeriei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Vărsare de sânge evitată în Galați. Mai mulți tineri înarmați cu macete, dornici de bătaie, au fost "interceptați" și puși la zid de jandarmi