Antena Meniu Search
x

Video Vârsta este doar un număr pentru ea. O bătrânică de 103 ani din UK adoră să facă dansuri pentru TikTok: "Îmi place să fac lucruri, nu-mi place să stau degeaba"

Vârsta este doar un număr pentru ea. O femeie din UK, în vârstă de 103 ani, adoră să creeze clipuri pentru TikTok în care dansează pentru că așa se menține activă și o face fericită. Bâtrâna este o inspirație pentru toți cei care o cunosc.

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 09:05

Vârsta este doar un număr pentru ea. O bătrânică de 103 ani din UK adoră să facă dansuri pentru TikTok
Vârsta este doar un număr pentru ea. O bătrânică de 103 ani din UK adoră să facă dansuri pentru TikTok - TikTok / tanglewoodcarehomes

Joan Thompson, mama a doi copii, este rezidentă la Cloverleaf Care Home din Lincoln. Născută în 1919, a fost unul dintre cei 13 copii ai familiei sale și își amintește mereu că a avut o copilărie idilică, cățărându-se în copaci și frângând inimi, relateză Mirror.

Femeia a avut o viață grea, cu multe încercări. Crăciunul din copilărie era foarte diferit de cel de acum, spune ea. Asta pentru că ea și frații ei primeau drept cadou doar un ciorap cu o mandarină, un măr niște dulciuri pe care trebuiau să le împartă între ei.

„Am fost fericiți într-un fel, dar mama și tatăl meu au fost foarte stricti. Dar asta era viața și nu te așteptai la mai mult”, a spus femeia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Femeia a avut o viață grea, cu multe încercări

După ce a părăsit școala la 14 ani, s-a mutat într-o casă nouă, unde a început să aibă grijă de câțiva copii mai mici cu dificultăți de învățare. Când a izbucnit cel de-al Doilea Război Mondial, ea și soțul ei Ron, care era în armată, au asistat la un raid aerian de aproape, evitând în ultima clipă să fie loviți. Joan, care împlinește 104 de ani în cursul acestei luni, s-a ascuns sub un copac și s-a agățat de el atât de tare încât unghiile i-au fost înfipte în scoarță.

„Îmi amintesc că soțul meu a vrut un pahar de bere. S-a dus la acest pub și apoi au aruncat bombe și a fost un crater mare care a făcut găuri în pământ”, a povestit femeia.

În timp ce Ron a plecat la război, Joan conducea o pensiune în Devon, unde îi plăcea să curețe podele, să spele oale, să gătească mesele și să îngrijească grădina. Ea și Ron au supraviețuit celui de-al Doilea Război Mondial și crede că a anuns la această vârstă pentru faptul că nu bea, nu fumează și se menține activă.

„Îmi place să fac lucruri, nu-mi place să stau degeaba”, a spus Joan.

Îi place să joace bingo și chiar a profitat de șansa de a face un videoclip TikTok, dansând cu personalul de îngrijire.

„Joan este o inspirație. Când aud despre viața ei și despre faptul că a supraviețuit unui război. Joan ia întotdeauna parte la activități, nu contează ce este. E o bucurie”, a spus Hayley Mitchell, de la Cloverleaf Care Home.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Vârsta este doar un număr pentru ea. O bătrânică de 103 ani din UK adoră să facă dansuri pentru TikTok: "Îmi place să fac lucruri, nu-mi place să stau degeaba"