Antena Meniu Search
x

Vasile Barani a murit răpus de coronavirus. Cunoscutul cântăreț de muzică populară avea 62 de ani

Vasile Barani, un cunoscut interpret de muzică populară din Maramureș, a murit la 62 de ani. Artistul era infectat cu noul coronavirus.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.10.2020, 16:03

Vasile Barani a murit răpus de coronavirus.
Vasile Barani a murit răpus de coronavirus. Cunoscutul cântăreț de muzică populară avea 62 de ani - Facebook
  • Familia, prietenii, apropiații și colegii de breaslă sunt șocați de vestea morții artistului.
  • Vasile Barani avea 62 de ani.

Din primele informații, duminică i s-a făcut rău și a mers la Spitalul Municipal Sighetu Marmației, unde a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Aseară, medicii au cerut ca Barani să fie transferat la spitalul suport covid în Baia Mare, pe secția de ATI, însă artisul a murit în cursul nopții.

Mesajul transmis de Cornelia și Lupu Rednic

Familia, prietenii, apropiații și colegii de breaslă sunt șocați de vestea pe care au primit-o, iar mesajele de condoleanțe transmise familiei curg pe rețelele de socializare.

Cornelia și Lupu Rednic au scris un mesaj emoționant pe Facebook, după moartea artistului:

"Cutremurați, până-n adâncul sufletului, ca de un trăsnet care despică arborele până la rădăcină, am primit vestea plecării dintre noi, la cele veșnice, a prietenului nostru drag Vasile Barani,un om cu totul special, un om cu suflet mare.

Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia greu încercată! Dumnezeu să vă ofere mângâiere în aceste momente dureroase!

Prieten drag, te vom purta mereu în inimă! Fie ca îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu!".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Decesul lui Vasile Barani vine la o zi după ce prof. dr. Vasile Mih, directorul Colegiului Național “Dragoș Vodă”, a murit răpus tot de Covid-19.

Vasile Barani a făcut mult timp duet cu interpreta Ancuța Anghel, iar melodia lor “La moară la Niculai” a devenit una dintre cele mai cunoscute melodii din județ.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Vasile Barani a murit răpus de coronavirus. Cunoscutul cântăreț de muzică populară avea 62 de ani