Antena Meniu Search
x

Adolescentă ameninţată cu cuţitul de un vecin, în Vaslui

Caz şocant într-un sat din Vaslui. De mai bine de doi ani, o adolescentă este hărţuită şi ameninţată de un vecin, care a făcut o obsesie pentru ea. Acum, fata s-a trezit cu bărbatul în curte.

de Redactia Observator

la 07.09.2019, 11:42

Vezi și

Caz şocant într-un sat din Vaslui. De mai bine de doi ani, o adolescentă este hărţuită şi ameninţată de un vecin, care a făcut o obsesie pentru ea. Acum, fata s-a trezit cu bărbatul în curte. A venit peste ea cu un cuţit. Individul este cunoscut ca fiind foarte violent şi nu a fost prins, aşa că tot satul a intrat în panică.

Adolescenta era acasă doar cu surorile ei mai mici. Părinţii plecaseră din localitate. Când l-a văzut pe vecin cu cuţitul în mână, a început, îngrozită, să ţipe după ajutor.

Agresorul a fugit, iar copila a anunţat poliţia şi şi-a sunat şi părinţii.

Aceştia au apelat şi ei numărul 112 şi au cerut protecţie pentru fete. Spun însă că poliţiştii au ajuns după două ore. Mai mult, unul dintre ei i-ar fi vorbit urât fetei.

Femeia nu l-a indentificat încă pe agent, dar promite că lucrurile nu vor rămâne aşa. Aşteaptă însă ca oamenii legii să-l prindă pe individul care a băgat spaima în tot satul Ghermăneşti.

Mama agresorului spune însă că minora l-ar fi provocat. Individul este căutat acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Adolescentă ameninţată cu cuţitul de un vecin, în Vaslui