Antena Meniu Search
x

Viața bate orice carte! A scăpat de malarie,cancer, antrax și s-a SINUCIS!

Pe 2 iulie 1963, scriitorul american Ernest Hemingway era găsit mort în casa sa din Ketchum. Polițiștii au constatat că se sinucisese cu propria armă

Pe 2 iulie 1963, scriitorul american Ernest Hemingway era găsit mort în casa sa din Ketchum. Polițiștii au constatat că se sinucisese cu propria armă 

Ernest Hemingway a fost, este și va rămâne una dintre cele mai ciudate personalități ale literaturii mondiale. Dincolo de genialitatea scriituri sale, dincolo de Nobelul câștigat, dincolo de participarea efectivă la cele două războaie mondiale și la războiul civil din Spania, Hemingway a fost un om absolut neobișnuit.

În cei 61 de ani, americanul a trăit atât de intens încât cuvintele devin mult prea mici pentru a explica nebunia existenței sale.Pentru exemplificare, vă oferim câteva lucruri mai puțin cunoscute despre viața sa

MAI REZISTENT DECÂT RECHINUL!

Se spune că dintre toate viețuitoarele planetei, rechinul este imun la cele mai fioroase boli. Ernest nu era departe de rezistența răpitorului pentru că, în mod normal, orice om care ar fi suferit de bolile cu care s-a pricopsit scriitorul, ar fi murit de mai multe ori. A supraviețuit antraxului, cancerului de piele, pneumoniei, hepatitei și diabetului.

Pe lângă aceste boli, Hemingway și-a mai trecut pe răboj două accidente de avion, din care a scăpat cu bine, spre deosebire de soția sa, accidente în urma cărora s-a ales cu o ruptură de splină, ficatul sfârtecat, o vertebră ruptă și capul spart în mai multe locuri. 

I-A MĂSURAT PENISUL LUI SCOTT FITZGERALD

Fire boemă, Ernest petrecea foarte multă vreme în localurile în care se întâlneau intelectualii vremii. O frumoasă amiciție s-a legat între el și Francis Scott Fitzgerald. Atât de apropiați au fost cei doi, încât, la un moment dat Ernest i-a măsurat penisul creatorului "Marelui Gatsby". Nenumăratele momente în care Fitzgerald se plângea că nu poate satisface nicio femeie din lume, fratele lui de pahar a decis să îi măsoare bărbăția. Hemingway a ajuns la concluzia că penisul amicului său se înscrie în limite decente.

A CUMPĂRAT TOALETA DE LA RESTAURANT

Lumea a rămas șocată atunci când Hemingway a decis să cumpere toaleta pe care o folosea în mod curent la restaurantul în care mergea. Motivația scriitorului a fost incredibilă. Acesta le-a explicat cunoscuților că urina lăsată acolo de-a lungul timpul l-a costat atât de mulți bani încât valoarea toaletei este acum uriașă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Viața bate orice carte! A scăpat de malarie,cancer, antrax și s-a SINUCIS!