Antena Meniu Search
x

Viceprimar din Iaşi, înjunghiat în propria curte. Fostul poliţist a fost tăiat de un tânăr de 21 de ani, zis Cornea

Mihai Târziu, viceprimar al comunei Lungani şi fost poliţist, a fost înjunghiat, noaptea trecută, în propria curte, de un tânăr de 21 de ani.

Viceprimar din Iaşi, înjunghiat în propria curte. Fostul poliţist a fost tăiat de un tânăr de 21 de ani, zis Cornea - Imagine ilustrativă

Mihai Târziu, viceprimar al comunei Lungani şi fost poliţist, a fost înjunghiat, noaptea trecută, în propria curte, de un tânăr de 21 de ani.

Primarul comunei ieşene a declarat că Mihai Târziu a fost înjunghiat în timpul unui conflict cu un tânăr de 21 de ani, poreclit Cornea.

"Din cate cunosc eu domnul viceprimar a luat apararea fiicei sale confruntandu-se cu tanarul care l-a injunghiat”, a spus Ioan Corobuta, primarul comunei Lungani.

Martorii spun că incidentul s-a petrecut chiar în curtea proprietăţii lui Mihai Târziu, pe care fostul poliţist o deţine în satul Goesti, comuna Lungani.

Târziu s-a certat cu agresorul după ce acesta din urmă a insultat-o pe fiica sa.

Viceprimarul a vrut să-l dea afara pe tânărul de 21 de ani, moment în care acesta a scos cuţitul şi l-a înjunghiat în abdomen. 

„Acum domnul viceprimar se afla internat la Spitalalul Sfantul Spiridon si am primit informatia ca se simte bine”, a spus Ioan Corobuta, potrivit dezvaluirea.ro.

Poliţia din Iaşi a deschis dosar penal în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Viceprimar din Iaşi, înjunghiat în propria curte. Fostul poliţist a fost tăiat de un tânăr de 21 de ani, zis Cornea