Antena Meniu Search
x

Victor, fiul milionarului Viorel Micula, condamnat la doi ani de închisoare. În 2019 a tras cu arma de asalt pe un pod din Oradea

Cel mai controversat tânăr de bani gata din România a fost condamnat la închisoare. Victor Micula a primit o sentinţă de doi ani, după ce, în 2019, a tras cu o armă de asalt pe un pod din Oradea.   

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 13.02.2024, 14:01

Vezi și

Sentinţa nu este definitivă, a fost pronunţată de Judecătoria Oradea. Victor Micula a fost condamnat la doi ani de închisoare, iar alţi trei inculpaţi din acest dosar au primit pedepse cu suspendare. 

De asemenea, toate armele implicate, despre care achetatorii au stabilit că au fost procurate ilegal, au fost confiscate. 

Incidentul s-a petrecut în 2019. Victor Micula ar fi tras cu arma pe un pod din Oradea în timpul unei curse auto. Totul a fost filmat de un apropiat, iar imaginile au fost publicate pe o reţea de socializare. Anchetatorii din acest dosar au făcut cercetări şi au stabilit că între 30 aprilie şi 29 mai 2019, Micula şi-ar fi cumpărat nu mai puţin de 10 arme de foc şi sute de cartuşe în valoare de 40.000 de euro. 

În acest dosar, prescripţia răspunderii penale intervine în august 2024. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Victor, fiul milionarului Viorel Micula, condamnat la doi ani de închisoare. În 2019 a tras cu arma de asalt pe un pod din Oradea