Antena Meniu Search
x

Video Victor Micula, o nouă distracţie care s-a lăsat cu dosar penal. S-a filmat în uniformă şi în maşina de poliţie, circulând prin Oradea

Un nou dosar al milionarului Victor Micula Jr. scoate la iveală detalii cel puţin surprinzătoare. Un agent din Bihor i-ar fi pus la dispoziţie tânărului uniforma şi maşina de serviciu pentru o escapadă în oraş.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 09.03.2022, 18:34

Vezi și

Anchetatorii sunt convinşi că Victor Micula Jr a făcut o pasiune pentru uniforma de poliţist, pentru că nu este prima dată când apelează la ea sau la vehiculele oamenilor legii. 

O nouă ispravă cu iz penal

Acum vorbim de un agent de poliţie, al cincilea, trimis în judecată de Parchetul Bihor pentru delapidare, pentru că l-a lăsat pe Victor Micula Jr să îşi facă efectiv de cap cu logistica poliţiei. Isprava a fost şi filmată. În înregistrarea video se vede cum milionarul rulează pe un bulevard din Oradea, îmbrăcat în poliţist şi la volanul maşinii de poliţie. Autoturism echipat cu radar, sirenă şi girofar.

În acest caz s-au făcut cercetări pentru uzurpare de calităţi oficiale şi folosirea fără drept a unui sistem informatic. Ambele acuze vizându-l pe Micula. Milionarul a scăpat de proces pentru că faptele s-au prescris. Victor Micula Jr a fost pus sub acuzaţie şi că a participat la o percheziţie cu cagulă şi geacă de poliţist, în acelaşi dosar fiind trimişi şi patru agenţi de poliţie din Oradea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Victor Micula, o nouă distracţie care s-a lăsat cu dosar penal. S-a filmat în uniformă şi în maşina de poliţie, circulând prin Oradea