Antena Meniu Search
x

VIDEO Incendiu la Călan, 22 de persoane au fost evacuate dintr-o clădire în flăcări

Un incendiu a cuprins, duminică dimineaţa, acoperişul unui bloc de locuinţe sociale din Călan (judeţul Hunedoara), iar peste 20 de locatari au fost evacuaţi în timpul intervenţiei pompierilor.

Un incendiu a cuprins, duminică dimineaţa, acoperişul unui bloc de locuinţe sociale din Călan, iar peste 20 de locatari au fost evacuaţi în timpul intervenţiei pompierilor.

Acoperişul unui bloc din Călan a fost cuprins de flăcări. Incendiul s-a produs duminică dimineaţa la imobilul tip colonie, de pe Strada 1 Mai, locuit de familii nevoiaşe de romi. Cel puţin 22 de locatari au fost evacuaţi din camere, pe durata intervenţiei pompierilor, a informat Inspectoratul penru Situaţii de Urgenţă Hunedoara. 

"Au intervenit patru echipaje de stingere, de la Detaşamentele de pompieri din Orăştie şi Hunedoara, pentru a lichida incendiul care s-a extins la aproximativ un sfert din acoperişul blocului. La locul producerii incendiului au mai fost deplasate o autospecială de transport victime multiple şi o ambulanţă.", a informat Anemona Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. 

Niciunul dintre cei evacuaţi nu a suferit arsuri sau intoxicaţii cu fum şi nu a necesitat transportul la spital, a precizat ISU Hunedoara.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » VIDEO Incendiu la Călan, 22 de persoane au fost evacuate dintr-o clădire în flăcări