Antena Meniu Search
x

Video Momente de panică într-un magazin din Sibiu. Un bărbat a fost încătuşat pentru că purta un cuţit. "Nu te opune!"/ "Cum să nu mă opun?"

Scandal şi panică într-un magazin din Sibiu. Un bărbat care a fos luat la întrebări de agentul de pază al unui supermarket pentru că nu purta mască a scos un cuţit şi a început să-l fluture în faţa clienţilor îngroziţi. Imediat a ajuns şi un echipaj de poliţie.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 17.06.2021, 13:19

Vezi și

Pe imaginile surprinse de oamenii aflaţi în magazin se vede cum bărbatul se opune forţelor de ordine atunci când vor să-i ia cuţitul. Cei doi agenţi încearcă câteva minute să-l potolească şi să-l imobilizeze pe scandalagiu. În cele din urmă, poliţiştii reuşesc să îl pună la pământ şi-l încătuşează. Bărbatul de 56 de ani a fost dus la sediul Poliţiei.

Omul a fost amendat cu 500 de lei pentru că nu purta mască. Poliţiştii au deschis şi un dosar penal sub acuzaţia de lovire şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Momente de panică într-un magazin din Sibiu. Un bărbat a fost încătuşat pentru că purta un cuţit. "Nu te opune!"/ "Cum să nu mă opun?"