Antena Meniu Search
x

VIDEO. Un bărbat din Putna a murit strivit de propriul cal. Gheorghe Cenușă filma un videoclip în care ar fi fost implicată şi Ozana Barabancea

Tragedie filmată în Suceava. Un bărbat din Putna a murit strivit pur şi simplu de calul pe care se afla călăre. Animalul s-a speriat, aparent fără motiv. Gheorghe Cenușă este un cunoscut fermier în regiune şi crescător de cai. Accidentul s-a petrecut în timpul ce filma un videoclip în care ar fi fost implicată şi cunoscuta cântăreaţă, Ozana Barabancea.

de Redactia Observator

la 05.07.2023, 13:58

Vezi și

Un bărbat de 60 de ani, din Putna a murit la spital după ce a căzut de pe cal. Tragedia s-a petrecut pe 1 iulie, când victima împreună cu alte persoane ar fi participat la o filmare într-o pădure. La un moment dat calul s-a ridicat în două picioare fără ca să fie provocat și a căzut pe spate strivindu-l pe bărbat. Potrivit unor surse, victima filma un videoclip. Alte site-uri locale susţin că Gheorghe Cenușă participa la un eveniment de promovare a sărbătorii Sfântului Voievod Ștefan cel Mare. 

A murit după ce calul pe care îl călărea a căzut peste el

Potrivit, suceava-smartpress.ro, Gheorghe Cenușă, cunoscut crescător de cai din Putna, participa la filmarea unui videoclip în care era implicată și cunoscuta cântăreață Ozana Barabancea. Filmarea urma să se realizeze pe platoul de pe malul pârului Bodârlău, iar Gheorghe Cenușă, urma să apară în acest videoclip. Calul s-a speriat, s-a ridicat în două picioare și apoi s-a răsturnat pe spate, strivind victima sub o greutate de aproape 800 de kg. 

Bărbatul a fost dus mai întâi la Spitalul din Rădăuți, apoi la Spitalul Județean din Suceava, unde a fost operat de urgență. Din nefericire bărbatul, care a suferit multiple leziuni interne și fracturi, a murit duminică,  când ar fi urmat să participe la o paradă a călăreților, organizată de sărbătoarea Sfântul Voievod Ștefan cel Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » VIDEO. Un bărbat din Putna a murit strivit de propriul cal. Gheorghe Cenușă filma un videoclip în care ar fi fost implicată şi Ozana Barabancea