Antena Meniu Search
x

VIDEO. Un şofer a fost filmat pe contrasens, pe Bulevardul Mamaia din Constanța, chiar în fața Poliției

Un șofer a intrat cu mașina pe contrasens, pe bulevardul Mamaia, din Constanța și a mers pe sensul greșit până când în fața lui a ajuns un alt autoturism care mergea regulamentar. Culmea tot șoferul care circula corect s-a văzut nevoit să dea cu spatele ca să-i facă loc celuilalt să întoarcă pe banda corectă. 

de Redactia Observator

la 06.12.2021, 14:13

Vezi și

Poliția s-a sesizat după ce incidentul care s-a petrecut chiar în fața sediului IPJ Constanța a fost filmat de un martor iar imaginile s-au viralizat. Șoferul care a intrat pe contrasens a părut confuz în momentul în care s-a trezit cu o altă mașină în față. Doar o minune a făcut ca incidentul să nu se transforme într-o tragedie. 

Bărbatul care se afla la volan a fost identificat și invitat la sediul Poliției, urmând a fi dispusă măsura sancționării contravenționale pentru abaterile la regimul rutier, precum și suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile.” a anunțat  IPJ Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » VIDEO. Un şofer a fost filmat pe contrasens, pe Bulevardul Mamaia din Constanța, chiar în fața Poliției