Antena Meniu Search
x

Curs valutar

VIDEO&FOTO Românca prinsă împreună cu copiii ei sub hotelul îngropat de avalanşă era în prima vacanţă după mai mulţi ani: "A muncit toată viaţa, fără să se relaxeze"

de Redactia Observator

la 19.01.2017 , 18:40

O româncă şi cei doi copii ai săi, o fată în vârstă de 6 ani şi un băiat de 8 ani, sunt printre persoanele dispărute în urma prăbuşirii unui hotel în Italia, după ce o avalanşă a îngropat clădirea sub un munte de zăpadă. Soţul italian al Adrianei e disperat, el scăpând ca prin minune. Şeful acestuia, Quentin Marcella, proprietarul restaurantului la care lucrează soţul româncei, a povestit că familia româncei era în prima vacanţă după foarte mulţi ani.

O româncă din Bacău şi cei doi copii ai săi se află printre persoanele dispărute în avalanşa care a înghiţit un hotel, într-o staţiune din provincia italiană Perugia. Adriana, care lucrează ca asistentă, în Italia, e căsătorită cu un localnic şi era în vacanţă.

Articolul continuă după reclamă

Avalanşa s-a produs noaptea trecută, la Hotelul Rigopiano din munții Gran Sasso, în regiunea Abruzzo. 

Giampiero Parete are 38 de ani, este bucătar, şi a reușit să supraviețuiască, însă soția lui româncă, Adriana, și cei doi copii ai lor, Ludovica, 6 ani, și Gianfilippo, 8 ani, se află sub dărâmături. Şeful lui a vorbit pentru presa din italia despre familia româncei.

"M-a sunat şi a cerut ajutor. Mi-a spus să sun pe toată lumea că acolo hotelul a fost acoperit de avalanşă şi nu mai e nimic acolo. <<Copiii mei sunt acolo, soţia e înăuntru. Ajută-mă! Ajută-mă! Cere ajutor tuturor!>> Am sunat la poliţie, la prefectură, am sunat la mai multe servicii de urgenţă. Am făcut apel şi pe reţelele de socializare, am alertat pe toată lumea, şi cerându-le ajutor. Era ziua de naştere a Ludovicăi dar şi a Adrianei (n.r.: mama fetiţei) şi a fost organizată o petrecere superbă. El acum e confuz, plânge şi e disperat pentru că se gândeşte la cei doi copii ai săi şi la soţie. Eu sper ca ei să fie găsiţi cât mai curând în viaţă şi se vor întoarce la viaţa lor de dinainte. El e însă pesimist. E lângă mine, mi-a fost elev de 30 de ani deja. Lucrează cu mine de 30 de ani. Toţi trei sunt, de fapt toţi patru sunt persoane minunate. O familie de nota 10. Oneşti, ordonaţi şi respectuoşi în relaţia cu alte persoane, foarte muncitori. Au muncit toată viaţa fără să se relazeze şi fără pauze. Acum au profitat după atâţia ani şi şi-au luat două zile de vacanţă. În rest, ei muncesc tot timpul, de dimineaţa până seara. Ea e infrimieră iar el e bucătar.", a povestit italianul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
V-aţi cumpăra vreodată o casă scoasă la licitaţie?
Observator » Evenimente » VIDEO&FOTO Românca prinsă împreună cu copiii ei sub hotelul îngropat de avalanşă era în prima vacanţă după mai mulţi ani: "A muncit toată viaţa, fără să se relaxeze"