Antena Meniu Search
x

Galerie foto Vijeliile au făcut prăpăd în Hunedoara. Un acoperiş uriaş şi mai mulţi copaci au fost smulşi de vânt şi aruncaţi direct pe maşinile oamenilor

Patru maşini au fost distruse după ce mai mulţi copaci s-au prăbuşit şi un acoperiş a fost smuls de un bloc, din cauza vântului puternic, în Hunedoara. Pompierii militari au intervenit pentru recuperarea resturilor şi eliberarea drumurilor afectate.

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 17:52

Vezi și

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), în municipiul Hunedoara, pe strada Constantin Bârsan, o parte a unui acoperiş din tablă, având o suprafaţă de circa 90 de metri pătraţi, a fost smulsă de vântul puternic, prăbuşindu-se peste trei autoturisme. La locul evenimentului intervine un echipaj operativ din cadrul Detaşamentului Hunedoara.

Vântul puternic a smuls din pământ mai mulţi copaci

Totodată, în municipiul Hunedoara şi în oraşul Călan, din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci au fost doborâţi, fiind blocate mai multe artere de circulaţie. Echipaje operative ale Detaşamentului Hunedoara acţionează punctual pentru fiecare situaţie semnalată.

În localitatea Sântuhalm, din apropierea municipiului Deva, un copac a căzut peste un autoturism, fără să fie consemnate victime pentru că în maşină nu se afla nicio persoană. Pompierii din Deva au intervenit pentru tăierea şi degajarea materialului lemnos.

Pe acelaşi subiect

Un alt arbore a căzut pe carosabil în satul Plopi, comuna Bretea Română, şi a blocat circulaţia pe DN 66, la faţa locului fiind prezent un echipaj operativ din cadrul Detaşamentului Hunedoara.

Un alt echipaj din Hunedoara a acţionat pe Dealul Haţegului, unde un copac a fost doborât la pământ şi a blocat ambele sensuri de circulaţie pe DN66.

Incidente cauzate de vântul puternic au fost consemnate şi în localităţile Grădiştea de Munte şi Bucium, unde doi arbori au căzut pe drumul judeţean DJ 705A, la faţa locului fiind prezenţi pompierii militari din Orăştie.

Mai multe localităţi din partea centrală a judeţului Hunedoara s-au aflat miercuri după-amiază sub cod portocaliu de vijelii puternice, cu rafale de 70-80 km/h şi cu averse locale de ploaie însoţite de descărcări electrice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Vijeliile au făcut prăpăd în Hunedoara. Un acoperiş uriaş şi mai mulţi copaci au fost smulşi de vânt şi aruncaţi direct pe maşinile oamenilor