Antena Meniu Search
x

Violenţa de care a fost capabil un tânăr din Braşov, ca să pună mâna pe un telefon de 3.500 de lei

Un tânăr de 21 de ani a ajuns în arest pentru 30 de zile după ce l-ar fi jefuit cu cruzime pe un alt bărbat, în apropierea Gării din Braşov. Ca să pună mâna pe telefonul victimei, în valoare de 35.000 de lei, nu a ezitat să recurgă la violenţă.

de Redactia Observator

la 22.04.2023, 17:48

Hoţul, arestat pentru tâlhărie calificată
Hoţul, arestat pentru tâlhărie calificată - Profimedia

Un tânăr de 21 de ani din Braşov a ajuns în arest pentru 30 de zile, fiind bănuit că a agresat un alt bărbat pentru a-i fura acestuia telefonul mobil. Potrivit anchetatorilor, valoarea telefonului mobil al victimei este de 3.500 de lei.

Filmul unui jaf brutal, lângă Gara Brașov

"În noaptea de 13 aprilie, o persoană de sex masculin, în vârstă de 21 ani, a urmărit o persoană de sex masculin pe o alee din zona bulevardului Gării din municipiul Braşov, unde a venit din spate, a prins-o de gât şi a tras-o într-o zonă de spaţiu verde. Acolo, i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul capului, reuşind astfel să obţină telefonul său mobil, în valoare de circa 3.500 lei, şi să fugă de la faţa locului", se arată într-un comunicat remis sâmbătă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, conform Agerpres.

Tânărul de 21 de ani este cercetat pentru tâlhărie calificată în stare de arest, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov dispunând, sâmbătă, arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Violenţa de care a fost capabil un tânăr din Braşov, ca să pună mâna pe un telefon de 3.500 de lei