Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Motivul uluitor pentru care tânărul de la Iaşi a fost înjunghiat de 20 de ori la Iaşi. Agresorul nu-şi cunostea victima

Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit de zeci de ori cu cuţitul. El şi agresorul nici nu se cunoşteau.

de Redactia Observator

la 12.12.2017 , 15:10

Un tânăr se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit de zeci de ori cu cuţitul. El şi agresorul nu se cunoşteau. Victima ar fi fost doar la locul şi momentul nepotrivit. I-a ieşit în cale consăteanului care era supărat că magazinul din localitate e închis. Rănile tânărului sunt atât de grave încât a fost nevoie de intervenţia elicopterului SMURD pentru a fi dus la spital. Vă avertizăm că urmează informaţii care că pot afecta emoţional.

În comuna Coarnele Caprei din Iaşi, un bărbat de 50 de ani l-a lovit cu cuţitul pe unul dintre ciobanii satului.

L-a înjunghiat degeaba! I-a aplicat vreo 20 de lovituri după cum am văzut pe corpul lui, că l-am dus la elicopter acolo. El a venit să-şi ia ceva de mâncare de aici de la magazin. Am înţeles, că era închis, povestesc martorii.

Vezi și

Chiar agresorul a anunţat că bărbatul de 33 de ani este în stare gravă. Tânărul a fost dus cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgenţă "Sfântul Spiridon" din Iaşi. 

Agresorul este cunoscut în sat pentru actele lui de violenţă. El a fost reţinut pentru tentativă la omor, iar astăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Motivul uluitor pentru care tânărul de la Iaşi a fost înjunghiat de 20 de ori la Iaşi. Agresorul nu-şi cunostea victima