Antena Meniu Search
x

Huliganii au transformat străzile din Craiova într-un câmp de luptă, înaintea meciului cu U Cluj

Violenţe extreme în plină stradă, la Craiova. Suporterii echipei Universitatea Craiova 1948 s-au dezlănţuit înaintea meciului cu echipa rivală din Cluj. Au atacat trecători cu fumigene şi au distrus o maşină oprită la un semnafor. Scenele de război au fost filmate de martori.

de Redactia Observator

la 25.09.2019, 20:02

Vezi și

Violenţe extreme în plină stradă, la Craiova. Suporterii echipei Universitatea Craiova 1948 s-au dezlănţuit înaintea meciului cu echipa rivală din Cluj. Au atacat trecători cu fumigene şi au distrus o maşină oprită la un semnafor. Scenele de război au fost filmate de martori, de la balcoane. Atenţie, imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

În alergare, trei indivizi se îndreaptă spre o maşină care aştepta la semafor. Unul dintre ei loveşte cu piciorul geamul din spate, pe care îl şi sparge. Apoi, huliganii din galeria echipei craiovene încearcă să se piardă în mulţimea de oameni de pe trotuar.

Şoferul maşinii atacate avea numere de înmatriculare din Cluj, oraşul echipei rivale a Universităţii Craiova. Până la meciul de pe stadion, lupta s-a dat în plină stradă şi a degenerat în violenţe.

Centrul oraşului Craiova a fost sub asediu

Printre trecători şi maşinile din trafic, au bubuit petarde. Manifestările din stradă au continuat până înainte de debutul meciului de pe stadionul Ion Oblemenco.

Printre terasele din Centrul vechi al oraşului, peste 100 de suporteri din Bănie au aruncat cu petarde, au aprins fumigene şi au cântat pentru susţinerea echipei Universităţii Craiova 1948 în disputa din Cupa României.

Şoferul care a fost atacat în trafic a depus plângere la poliţie, iar individul care a spart geamul a fost identificat. Tânărul cercetat acum penal pentru distrugere este din Craiova.

Manifestaţiile suporterilor nu au ajutat echipa să câştige meciul de aseară. Universitatea Craiova 1948 a pierdut cu 2 la 3 meciul cu Universitatea Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Huliganii au transformat străzile din Craiova într-un câmp de luptă, înaintea meciului cu U Cluj