Antena Meniu Search
x

Video Visul scump al unui job la stat. 6 tinere au rămas fără 15.000 de lei, după ce au fost păcălite de un şofer de ride-sharing. Bărbatul a fost reţinut

Un şofer de ride-sharing a păcălit mai multe cliente după ce ar fi pretins că este angajat al unui minister şi le poate angaja în diferite funcţii. Cu ajutorul unei legimitaţii false, bărbatul le cerea bani şi sticle de whiskey pentru aşa-zisele proceduri de angajare. Omul îşi spunea "comisarul Toni" şi a reuşit să câştige astfel peste 15 mii de lei. 

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 22.03.2023, 17:43

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 44 de ani s-ar fi dat drept comisar de poliţie, iar astfel ar fi păcălit nu mai puţin de 6 femei. Mai precis, în timp ce era în cursele de ride-sharing ar fi pretins că vorbeşte la telefon cu oameni importanţi din poliţie.

Visul unui job la stat

După aşa-zisele conversaţii, le-ar fi întrebat pe victime dacă vor să se angajeze ca secretare în Ministerul de Interne. Dacă fetele acceptau, şoferul le-ar fi cerut sume importante de bani motivând că are nevoie de aceştia pentru fişele medicale ori alte documente necesare dosarului de angajare.

Vorbim de sume cuprinse între 1.500 şi 2.000 de lei pe care bărbatul le-ar fi cerut fiecăreu victime în parte. Şoferul a fost dus la audieri, iar în prezent este reţinut pentru 24 de ore.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Visul scump al unui job la stat. 6 tinere au rămas fără 15.000 de lei, după ce au fost păcălite de un şofer de ride-sharing. Bărbatul a fost reţinut