Antena Meniu Search
x

Video Viteză record în Craiova. Doi tineri prinşi circulând cu 179 km/h şi 147 km/h. Ce riscă şoferii

Doi tineri din județul Dolj au rămas fără permis de conducere, după ce au fost prinși circulând cu mașinile cu viteze de 179km/h şi 147/h, pe un sector de drum unde limita legală este de 50 km/h. Ambii şoferi au fost sancționați şi contravențional. 

de Cristina Dimulescu

la 26.06.2022, 13:40

Vezi și

Primul şofer, un tânăr de 21 de ani din comuna Podari, a fost înregistrat de aparatul radar, sâmbătă după amiază, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Nicolae Romanescu, din municipiul Craiova, cu viteza de 179 km/h. 

Cel de-al doilea conducător auto, un alt tânăr, în vârstă de 27 de ani tot din Craiova, a fost înregistrat de aparatul radar, o oră mai târziu, pe strada Calea Severinului, cu viteza de 147 km/h. Şi pe această porţiune de drum, limita de viteză este de 50 de km/h.

Ambii conducători auto au fost sancționați contravențional, fiind dispusă și măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Viteză record în Craiova. Doi tineri prinşi circulând cu 179 km/h şi 147 km/h. Ce riscă şoferii