Antena Meniu Search
x

Video Volkswagen făcut praf de o autocisternă intrată pe contrasens, în Constanța. Doi oameni au murit nevinovați după un accident cumplit la ieşirea din Crucea

Accident violent, ieri seară, în judeţul Constanţa, la ieşirea din localitatea Crucea. Două persoane şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o autocisternă. Din primele informaţii, şoferul vehiculului de mare tonaj ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi pătruns pe contrasens. S-a întâmplat chiar în momentul în care maşina din spate se angajase în depăşire.

de Redactia Observator

la 10.06.2022, 14:40

Vezi și

În urma impactului, autoturismul a fost distrus aproape în totalitate.

La rândul ei, autocisterna, încărcată cu combustibil, s-a răsturnat.

Doi morți după accidentul din Crucea

Medicii care au ajuns la faţa locului n-au mai putut face nimic pentru şoferul autoturismului şi pasagerul din dreapta. Conducătorul vehiculului de mare tonaj a scăpat cu răni uşoare şi a refuzat transportul la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă pe numele acestuia.

"Astăzi (ieri n.r.), în jurul orei 18.50, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 2A, la ieșire din localitatea Crucea către orașul Hârșova. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între o autocisternă, condusă de un bărbat, și un autoturism, condus de un alt bărbat. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto și a unui pasager din autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului autocisternei", au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Volkswagen făcut praf de o autocisternă intrată pe contrasens, în Constanța. Doi oameni au murit nevinovați după un accident cumplit la ieşirea din Crucea