Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Soluţie incredibilă a autorităţilor germane pentru românii din Munchen care nu au putut să voteze (Video)

O situaţie incredibilă a avut loc în Munchen, pentru românii care stăteau de 8 ore la coadă, în faţa Consulatului, să voteze. Autorităţile germane au găsit o soluţie ca toţi românii care au rămas în afara secţiei de votare, după ora 21 să poată vota.

de Cristian Ionescu

la 27.05.2019 , 00:03

O situaţie incredibilă a avut loc în Munchen, pentru românii care stăteau de 8 ore la coadă, în faţa Consulatului, să voteze. Autorităţile germane au găsit o soluţie ca toţi românii care au rămas în afara secţiei de votare, după ora 21 să poată vota, construind un perimetru cu garduri în jurul lor şi declarând zona ca fiind teritoriul Consulatului.

Astfel, toţi românii care se aflau pe teritoriul Consulatului au putut să voteze. Un român care s-a afla la coadă a scris pe Facebook că este plin de speranţă, după soluţia găsită de autorităţile germane.

Soluţie incredibilă a autorităţilor germane pentru românii din Munchen care nu au putut să voteze

Soluţie incredibilă a autorităţilor germane pentru românii din Munchen care nu au putut să voteze (Video)
Vezi și

Poliţia ar fi construit un perimetru, la Munchen, în jurul votanţilor care stăteau la coadă, în faţa Consulatului, transformând zona respectivă în teritoriu al Consulatului. Astfel, toate persoanele care se aflau înăuntrul perimetrului au avut posibilitatea să voteze, potrivit news.ro.

Potrivit datelor oficiale ale Birului Electoral Central, peste 369.000 de români au votat până acum la secţiile deschise în străinătate. În diaspora, votarea durează 33 de ore, urmând a se încheia luni dimineaţă la ora 7.00, când se închid secţiile de votare de pe coasta de vest a Statelor Unite ale Americii.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Soluţie incredibilă a autorităţilor germane pentru românii din Munchen care nu au putut să voteze (Video)