Antena Meniu Search
x

Vrâncean prins cu 5 kilograme de droguri în ''traistă'', în timp ce mergea spre Capitală ca să le vândă. Marfa valora peste 150.000 de euro

Polițiștii și procurorii DIICOT Vrancea au prins în flagrant delict un bărbat care se deplasa cu mașina spre București, unde intenționa să vândă 5 kilograme de MDMA, pe care le avea într-un rucsac pe bangheta din spate a autoturismului.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 15:31

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Arhivă

Potrivit polițiștilor, cele 5 kilograme de droguri au o valoare de piață de peste 150.000 de euro. Substanța a fost descoperită marți într-un rucsac, pe bancheta din spate a autoturismului în care se afla bărbatul.

În urma a trei percheziții domiciliare efectuate marți, au fost descoperite și ridicate mai multe telefoane mobile, grindere și resturi de țigarete confecționate artizanal, ce prezentau urme de cannabis. Totodată, din cercetări a reieșit că, în perioada aprilie – mai 2023, două persoane ar fi comercializat droguri de mare risc consumatorilor din București și județul Vrancea.

La sediul DIICOT Vrancea au fost duse 4 persoane, despre care există bănuiala că sunt implicate în desfășurarea activităților infracționale. În urma probatoriului administrat, procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a două persoane, de 33 și 40 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și mare risc și deținere de droguri de risc și mare risc, în vederea consumului propriu.

Miercuri, va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea, cu propunere de arestare preventivă a uneia dintre persoane. Față cea de-a doua, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Vrâncean prins cu 5 kilograme de droguri în ''traistă'', în timp ce mergea spre Capitală ca să le vândă. Marfa valora peste 150.000 de euro