Antena Meniu Search
x

"Vreau la mama!" Spaima trăită de un copil de 5 ani, pe Pârtia Clăbucet din Predeal. Aventură cu final fericit

"Vreau la mama!" Sunt cuvintele pe care le-au auzit doi jandarmi braşoveni, Radu şi Vasile, care se aflau vineri în patrulare pe Pârtia Clăbucet din Predeal. Era strigătul de ajutor al unul copil în vârstă de 5 ani, care se rătăcise de mama lui. Femeia îi chemase deja în ajutor pe jandarmi, care în aproximativ 15 minute au reuşit să-i aducă din nou împreună pe mamă şi fiu.

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 16:00

Un copil de 5 ani s-a rătăcit pe o pârtie din Predeal
Un copil de 5 ani s-a rătăcit pe o pârtie din Predeal - Facebook Jandarmeria Brașov

Jandarmii care se aflau vineri în patrulare pe Pârtia Clăbucet au fost opriți de o turistă care, speriată și panicată, i-a rugat s-o ajute să-l găsească pe fiul ei de 5 ani care a plecat de lângă ea și pe care nu-l mai găsește. Aceștia au plecat în căutarea băiatului și, cu sprijinul primit de la ceilalți jandarmi aflați pe pârtie, au reușit ca în aproximativ 15 minute să-l găsească la o distanță de 500 de metri de locul de unde se afla mama sa, pierdut și dezorientat în mulțimea de turiști.

"Vreau la mama!" Copilul pierdut pe pârtie, din nou în braţele părinţilor

"Radu și Vasile se aflau astăzi în patrulare pe Pârtia Clăbucet, când au fost opriți de o turistă care, speriată și panicată, i-a rugat s-o ajute să-l găsească pe fiul ei de 5 ani care a plecat de lângă ea și pe care nu-l mai găsește. Imediat colegii noștri au plecat în căutarea minorului și cu sprijinul primit de la ceilalți jandarmi aflați pe pârtie, au reușit ca în aproximativ 15 minute să-l găsească pe băiețel, la o distanță de 500 de metri de locul de unde se afla mama sa, pierdut și dezorientat în mulțimea de turiști", se arată pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Braşov.

"Vreau la mama!" au fost cuvintele auzite de jandarmi, înainte ca micuţul să ajungă din nou în braţele mamei sale.

Este cea de-a doua întâmplare de acest fel în ultima săptămână, avertizează jandarmii brașoveni. Aceștia le recomandă adulților să acorde atenție sporită supravegherii copiilor, pentru evitarea unor situații care ar putea deveni periculoase sau chiar dramatice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Vreau la mama!" Spaima trăită de un copil de 5 ani, pe Pârtia Clăbucet din Predeal. Aventură cu final fericit