Antena Meniu Search
x

Video Vremea bună a atras turiștii pe litoral. Cu ce se pot delecta cei care aleg să-și petreacă weekendul la mare

Cine nu vrea zăpadă, găsește primăvara la mare. La Constanţa, vremea este perfectă pentru pentru o plimbare pe plajă. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 12.03.2023, 14:12

Vezi și

La mare sunt în jur de 10 grade Celsius și pentru că este soare, turiștii care au ales să vină pe litoral pot să se bucure de o plimbare pe faleză sau pe malul mării. Deși bate vântul, este în favoarea iubitorilor de sporturi nautice. Aceștia au profitat de vremea bună și au ieșit pe mare, deși apa nu are mai mult de nouă grade Celsius.

Litoralul, invadat de turiști 

Cei care vor să încerce un astfel de sport găsesc pe litoral școli de surf și instructori pe măsură. Totuși, dacă turiștii nu doresc să aibă parte de adrenalină, ci de momente relaxante, cherhanalele și restaurantele cu specific pescăresc de la malul mării sunt deschise pe întreg litoral. Bucătarii sunt pregătiți cu pește fript, saramură sau fructe de mare. 

Pentru săptămâna viitoare, temperaturile mențin aceeași linie, la aproximativ 10-11 grade Celsius. Veștile bune nu încetează să apară din partea meteorologilor pentru weekendul viitor, când se așteaptă ca temperaturile să ajungă la 13 grade Celsius. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Vremea bună a atras turiștii pe litoral. Cu ce se pot delecta cei care aleg să-și petreacă weekendul la mare