Antena Meniu Search
x

Video Zece persoane, printre care un copil de 5 ani, blocate pe malul barajului Firiza după ce li s-a spart barca pneumatică

Misiune inedită de salvare, seara trecută, pentru pompierii şi salvamontiştii din Maramureş. Un grup format din 9 adulţi şi un copil de 5 ani au ieşit pe barajul Firiza cu o barcă pneumatică. Când au ajuns pe celălalt mal, au constatat că barca s-a spart.

de Redactia Observator

la 05.05.2021, 08:38

Vezi și

Din cauza zonei abrupte, aceştia au decis să se separe. 5 persoane au rămas la mal şi au cerut  ajutor prin 112, iar restul de 5 au încercat să găsească o potecă de întoarcere, prin pădure.

Pompierii militari din Baia Mare au reuşit să ajungă la timp cu o barcă şi să-i salveze pe cei de la mal, în timp ce salvamontiştii au plecat în căutarea grupului din pădure.

Din fericire acţiunea s-a încheiat cu succes, iar cei 10 au fost aduşi de către salvatori chiar în locul unde aceştia şi-au început mica aventură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Zece persoane, printre care un copil de 5 ani, blocate pe malul barajului Firiza după ce li s-a spart barca pneumatică