Antena Meniu Search
x

Video Zeci de câini, printre care şi 19 pui, ucişi şi aruncaţi în pădure. Imagini înfiorătoare în Parcul Național Retezat

Un adevărat masacru s-a petrecut în județul Hunedoara. Polițiștii fac cercetări după ce la marginea unei râpe din Parcul Național Retezat au fost găsite cadavrele a 27 de câini, printre care 19 pui. Animalele erau aruncate în saci, în pădure. 

Vezi și

Vă avertizăm urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional.

Diana Speretoiu, redactor Observator: "Un turist care se afla în zonă a făcut această descoperire, apoi a tras un semnal de alarmă pe pagina sa de Facebook. Acolo au văzut şi poliţiştii imaginile de groază, s-au autosesizat şi au mers la faţa locului. Au găsit în zona Câmpuşel din Parcul Naţional Retezat 27 de câini morţi. Printre ei, şi 19 pui. Animalele erau aruncate în saci de plastic, pe marginea unei râpe. Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere fără drept a animalelor".

Cadavrele au fost preluate de câtre cei de la Direcţia Sanitar Vetrerinară Gorj, pentru a fi efectuată necropsia. Urmează acum ca poliţiştii să dea şi de urma făptaşilor. Cruzimea împotriva animalelor se pedepseşte cu amendă sau cu închisoarea de la 3 luni la 1 an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Zeci de câini, printre care şi 19 pui, ucişi şi aruncaţi în pădure. Imagini înfiorătoare în Parcul Național Retezat