Antena Meniu Search
x

Video Zeci de femei drogate şi violate de Bogdan Giuseppe, la "interviuri de angajare". Abuzurile, filmate şi publicate pe site-urile pentru adulţi

Cel mai cumplit violator din România va sta 30 de ani după gratii. Bogdan Giuseppe a agresat sexual cel puţin 50 de femei în 2017. Bărbatul, care susţinea că e medic ginecolog sau psiholog, îşi ademenea victimele în cabinetul medical pe care pretindea că îl conduce în Bucureşti. Sub pretextul unor interviuri de angajare, îşi droga victimele, iar apoi le viola.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 16.06.2023, 19:18

Vezi și

Bogdan Giuseppe. 57 de ani. Fals medic ginecolog sau psihiatru, în funcţie de rolul pe care îl juca. Zeci de femei i-au picat victime în urmă cu şase ani. Le promitea că vor fi angajate într-un cabinet medical din zona Giuleşti. "Aici erau ademenite victimele pentru a-şi face aşa zisele fişe medicale. Erau sedate, iar apoi abuzate sexual. Tot de aici a fost ridicat şi bărbatul după ce Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv", arată Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator.

Cum a fost posibil ca Bogdan Giuseppe să violeze zeci de femei

De-a lungul anchetei, bărbatul a susţinut că femeile cu care s-a întâlnit au fost de acord să întreţină relaţii sexuale cu el. Întrebat dacă au existat raporturi sexuale forţate între el şi clientele sale, Bogdan Giuseppe răspundea vehement: "Niciodată". Tot în 2017, în luna august, Bogdan Giuseppe a fost întrebat dacă se simte vinovat pentru ceva. Atunci, a răspuns: "Da. Mă simt vinovat. Mă simt vinovat pentru modul în care am păcălit aceste persoane să ajungă la mine la cabinet. Le-am păcălit să vină, nu le-am păcălit să participe"

Totul era înregistrat pe camerele de supraveghere ascunse în cabinetul falsului medic. Imaginile ajungeau apoi pe site-urile pentru adulţi. "Înregistram în scop profesional. Niciodată nu am arătat cunoscuţilor, prietenilor, nu am făcut postări", declara Bogdan Giuseppe.

Pe acelaşi subiect

"Este clar că acest om are deviaţii comportamentale grave care nu pot fi remediate. O putere de manipulare extraordinar de mare", consideră Dan Antonescu, specialist criminalist. Peste 70 de femei au depus mărturie împotriva sa. Procurorii au probat 31 de violuri, 23 de agresiuni sexuale şi 48 de fapte de violare a vieţii private. "Mai mult ca sigur este unul dintre cei mai prolifici violatori din România, din ce ştiu eu. Nu am mai întâlnit un astfel de caz", adaugă Dan Antonescu, specialist criminalist.

Bogdan Giuseppe, condamnat la 30 de ani de închisoare

170 de ani de închisoare au calculat judecătorii pentru faptele sale, însă pedeapsa maximă în legea română este de doar 30 de ani. Tot atât a primit de exemplu anul acesta Vasile Lavric, supranumit şi mâncătorul de femei. Şi-a ucis soţia şi este bănuit de dispariţia celor trei surori ale acesteia, cu care a avut relaţii. Şi Gheorghe Dincă, găsit vinovat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu, va sta după gratii trei decenii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Zeci de femei drogate şi violate de Bogdan Giuseppe, la "interviuri de angajare". Abuzurile, filmate şi publicate pe site-urile pentru adulţi