Antena Meniu Search
x

Video Zeci de influenceri din România, adunaţi la Braşov. Aceştia vor promova oraşul pentru a-i obţine marele titlu de Capitală Verde Europeană

Zeci de influenceri vor promova în perioada următoare oraşul Braşov şi judeţul prin postările lor, care vor fi apreciate de mii de urmăritori. Iniţiativa vine de la primăria oraşului care îşi doreşte să câştige titlul de Capitală verde a Europei.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 03.07.2023, 09:48

Vezi și

Vorbim despre 28 de bloggeri care sunt invitaţi la Braşov şi se bucură de experienţele pe care oraşul şi împrejurimile lui le au de oferit. Nu vorbim doar de cadrul natural, ci şi despre experienţele culturale, de petrecere a timpului liber, de cazare şi cele culinare.

Este o strategie a autorităţilor din Braşov, o strategie generată în perspectiva candidaturii Braşovului la Capitală Verde Europeană 2025. Este o competiţie strânsă la care participă 9 oraşe turistice importante din 6 ţări europene, precum Portugalia, Spania, Italia, Austria, Polonia şi Lituania.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Zeci de influenceri din România, adunaţi la Braşov. Aceştia vor promova oraşul pentru a-i obţine marele titlu de Capitală Verde Europeană