Antena Meniu Search
x

Zeci de mii de români, în stradă şi în marile oraşe! Filosoful Mihai Şora, la 101 ani, a participat la protestele de la Alba Iulia

Pentru un viitor mai bun şi o guvernare corectă a ieşit, aseară, pe străzile din Alba Iulia şi scriitorul de 101 ani, Mihai Şora.

Vezi și

De la puşti de doar câţiva ani până la bătrâni care abia îşi duc traiul de la o pensie la alta! Au îndurat frigul şi ploaia rece pentru a-şi apăra dreptul la un trai decent! Pentru un viitor mai bun şi o guvernare corectă a ieşit, aseară, pe străzile din Alba Iulia şi scriitorul de 101 ani, Mihai Şora.

Sibieni de toate vârstele au ieşit, aseară, în stradă şi au marcat într-o manieră creativă cea de-a 300 zi de când românii îşi strigă revolta.

Modificările aduse, de către guvernanţi, Codului Fiscal şi celui de procedură fiscală au scos şi la Iaşi mii de oameni pe străzi!

Ploaia nu a reuşit să-i ţină în case nici pe clujeni. Mii de oameni s-au adunat în Piaţa Unirii echipaţi cu umbrele, pelerine şi pancarte cu mesaje anti-guvernare.

Da, au fost aleşi cu majoritate din rândul celor prezenţi la vot, dar asta nu înseamnă că ei îşi pot permite să facă ce doresc, să conducă ţara aşa cum vor, încălcând drepturile şi libertăţile noastre, este mesajul unui protestatar pentru cei de la Palatul Victoria.

Constănţenii au făcut front comun cu românii din toată ţara şi au scandat lozinci împotriva aleşilor.

Protestatarilor de la Alba Iulia li s-a alăturat, aseară, şi filosoful Mihai Şora, în vârstă de 101 ani! Primit cu aplauze, scriitorul i-a încurajat pe români să continue protestele, până când vocea lor va fi auzită.

Mihai Şora, scriitor:

Le urez ca protestele lor să fie încununate de succes. Şi în orice caz, să nu se lase până când nu obţin victorie! 

Pentru cinste şi dreptate au mărşăluit, aseară, mii de români în zeci de alte oraşe din ţară, precum Timişoara, Galaţi sau Târgu Mureş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Zeci de mii de români, în stradă şi în marile oraşe! Filosoful Mihai Şora, la 101 ani, a participat la protestele de la Alba Iulia