Antena Meniu Search
x

Zonele cele mai frumoase din Romania, imortalizate de tineri pasionati

O imagine face cat o mie de cuvinte. Tocmai de asta cativa tineri pasionati de fotografie au inceput sa bata tara-n lung si-n lat sa promoveze zonele cele mai frumoase si cele mai ocolite de turisti

Vezi și

Roxana face fotografie de aproape cinci ani de zile. Pasiunea a capatat-o de la sotul ei, care priveste de ani buni lumea prin obiectivul aparatului de fotografiat. Chiar daca a devenit o traditie a familiei, Roxana prefera un grup aparte de oameni cu care sa exerseze arta fotografica. “Ce e minunat cu ei este ca atunci cand vezi un camp frumos, ai oprit masina, toata lumea se opreste, nu trebuie sa te rogi de sofer, nu. Lumea opreste si e chiar minunat”, povesteste Roxana Andron.

In grup, interesele sunt comune: fotografia si locurile salbatice. “Incercam sa facem un turism pentru fotografi, pentru nebunii astia care pleaca ca la balamuc prin tara. Dar nu prin locuri cunoscute. Mergem si ne distram, dar facem niste poze pe care nu le vede nimeni decat daca este atent la noi”, a explicat Cristina Constantinescu, organizator FotoArtis.

Opt fotografi, absolventi ai Scolii de Arta din Bucuresti au initiat acest proiect pilot de promovare a frumusetilor naturale. Ultimul loc in care au fost cu aparatele este Delta Dunarii. Au poposit in satele lipovenilor, s-au imprietenit cu barcagii, au ras in jurul focurilor de tabara si au facut poze. Aproape au atins pelicanii si caii salbatici de la Letea, au mirosit nuferii si nu au dormit cu orele doar pentru oportunitatea de a prinde apusul si rasaritul in Delta.

“De vreo doi ani ne antrenam si acum am facut aceasta retea de locuri unice in tara care sunt si la mare, si la munte si unde nici cu gandul nu gandesti si incepem sa lucram cu oameni cu adevarat interesati. Ne gandim si la turisti straini”, a mai povestit aceasta.

Ca sa-i convinga pe fotografi sa li se alature e de ajuns sa le arate fotografiile facute in locurile salbatice din tara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Zonele cele mai frumoase din Romania, imortalizate de tineri pasionati