Antena Meniu Search
x

Video "Am jucat şi şah online cu ei". Cererile pe care le primesc româncele la videochat şi câţi bani câştigă pe minut

A terminat facultatea de Arhitectură şi a devenit cea mai bună din lume... la videochat. E povestea unei tinere românce şi dovada că industria a înflorit la noi în ţară în ultimii ani.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 26.10.2021, 16:21

Vezi și

Iv, model de videochat: "Am terminat o facultate destul de grea, printre cele mai grele din România. A durat 6 ani de zile și am absolvit anul trecut. Am lucrat la 2 firme, am lucrat și în administrație publică.

Dar peste noapte a decis să-şi schimbe viaţa. Și-a ales o meserie pe cât de promovată, pe atât de blamată. Pe cât de bănoasă, pe atât de controversată. Cu riscul de-a îşi şoca părinții.  

Iv, model de videochat: "Sunt niște oameni cu studii superioare, chiar doctorat. Au acceptat până la urmă, pentru că fericirea e importantă."

Iv este fata cu aripi de la pian. Așa o știu clienţii de pe tot globul, pe cea mai mare platformă de videochat. Ea le cântă, ei o invită să-i încânte în privat. 

Pe acelaşi subiect

Iv, model de videochat: "Şi membrii sunt, o, Doamne, de toate felurile, am întâlnit de toate vârstele. Am jucat și șah online cu ei, pentru că eu știu să joc destul de bine șah. Am și dormit în anumite private. M-au lăsat să dorm, adică pur și simplu."

"Salariul" pe un an de videochat: un milion de dolari

Aproape un milion de dolari a făcut Iv în numai câteva luni. Spune că o susține inclusiv directorul unei mari companii americane. Doi dolari pe minut e prețul pentru o discuție în privat. Dar banii mulți vin din bacșișuri sau recompense pe care le primesc modelele. De la câteva sute, la câteva zeci de mii de euro.

Maria Boroghina, manager studio videochat: "Sunt două modele care au făcut peste 2 milioane de dolari. Anul trecut, model din România, aproape 1 milion de dolari făcuţi într-un an. Învățăm noi modelul să se lege de absolut orice. De la vârstă, oraș, dacă își dă drumul la cameră, primul lucru pe care trebuie să-l observăm în spatele camerei dacă are tablou, dacă are o sticlă de whiskey, orice ca noi să plecăm pe partea aceea de conversație."

Dar, până la urmă, oricine înțelege că meseria aceasta nu te dezbracă numai de secrete. Deși 90% dintre fete se ascund, în pandemie, modelele s-au mutat cu serviciul acasă și ne-au primit și pe noi. Vedeți cum se lucrează... în familie, săptămâna viitoare, la Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Exclusiv Observator » "Am jucat şi şah online cu ei". Cererile pe care le primesc româncele la videochat şi câţi bani câştigă pe minut