Antena Meniu Search
x

Cornel Dinicu, în arest la domiciliu. Ajuns acasă, patronul Fermei Dacilor şi-a luat copiii în braţe: "Nu arestul doare, altele dor"

Patronul Fermei Dacilor, Cornel Dinicu, a fost eliberat din arestul IPJ Prahova şi este plasat de magistraţii prahoveni în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile. Aseară, acesta a ajuns la locuinţa sa din Bucureşti, unde a fost întâmpinat de familie.  

de Redactia Observator

la 02.02.2024, 09:00

Vezi și

Cornel Dinicu, patron Ferma Dacilor: În arest, nu arestul doare, altele dor.

Reporter: Care e primul lucru pe care vreţi să îl faceţi atunci când ajungeţi acasă?

Cornel Dinicu, patron Ferma Dacilor: Să îmi strâng copiii în braţe. 

Pentru următoarele 30 de zile, Cornel Dinicu va trebui să respecte condiţiile impuse de arestul la domiciliu, cele clasice. Nu va avea voie să părăsească locuinţa fără acordul autorităţilor care îl anchetează şi nici să ia legătura cu ceilalţi martori sau suspecţi din dosar. De asemenea, va trebui să se prezinte la poliţie sau la parchet ori de câte ori este chemat.

Decizia luată, ieri, de Tribunalul Prahova este definitivă. Asta deşi, luni, judecătorii de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Ploieşti au decis că patronul de la Ferma Dacilor trebuie să rămână în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Ieri, însă, magistraţii de la Tribunalul Prahova care au analizat contestaţia depusă de avocaţi au constatat faptul că nu există suficiente probe sau dovezi noi aduse de procurori în aşa fel încât să se susţină menţinerea, în arest preventiv, a lui Cornel Dinicu.

Motiv pentru care, seara trecută, înainte de ora 17, patronul de la Ferma Dacilor a fost luat de la arestul din Câmpina şi dus la locuinţa lui din Bucureşti, unde va rămâne în arest la domiciliu pentru următoarele 30 de zile, cel puţin. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Cornel Dinicu, în arest la domiciliu. Ajuns acasă, patronul Fermei Dacilor şi-a luat copiii în braţe: "Nu arestul doare, altele dor"