Antena Meniu Search
x

Video Mădălina Ghenea, despre drumul spre succes şi despre provocările pe care le-a întâmpinat în carieră

Este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume şi nu puţini au spus despre ea că ar fi copia Sophiei Loren. Actriţa Mădălina Ghenea fură toate privirile pe covoru roşu şi a cucerit şi marii regizori din cinematografie. Într-un interviu pentru Observator, frumoasa româncă a vorbit despre cum a fost drumul spre succes şi despre provocările pe care le-a întâmpinat. 

de Redactia Observator

la 07.06.2024 , 21:59

Model, actriţă şi mamă, Mădălina Ghenea a ştiut cum să combine marea scenă a lumii cu viaţa de familie pentru a ajunge la succes. 

"Eu cred că este cumva şi o combinaţie, un pachet complet, în primul rând o mamă cred că este o femeie de succes. O femeie care reuşeşte să îşi realizeze fiecare vis singură. Întotdeauna m-am concetrat mai mult pe viaţa personală decât pe viaţa profesională", spune Mădălina Ghenea, actriţă şi model.

Pe covorul roşu, pe scenă sau pe marele ecran, Mădălina captează toate privirile

Vezi și

A jucat alături de mari actori si a întruchipat personaje legendare, precum Sophia Loren îin filmul House of Gucci. 

Pe acelaşi subiect

"Cred că în fiecare meserie se poate ajunge la succes dacă dedicăm timp şi dragoste. Cu foarte multă muncă , cu alegeri, cu lipsa de orice fel de compromis, cu sufletul, cred că ăsta este cel mai important ingredient din reţeta succesului. Important este să nu încetezi niciodată să crezi şi să lupţi", mai spune spune Mădălina Ghenea.

În România, a fost discretă. Rare au fost apariţiile şi mai rare, declaraţiile. Mădălina locuieşte acum în Italia împreună cu fiica ei, de 7 ani. Dar ne-a dezvăluit că vine des acasă, în secret. 

"Cum să nu-mi placă în România, eu mi-am promovat de fiecare ţara şi mă bucur de fiecare dată când mă întorc acasă încerc să duc o viaţă absolut normală şi liniştită, am o familie minunată aici şi stau în România dar nu merg foarte des la evenimente. Mă simt acasă pentru că sunt acasă şi mă bucur mult că m-am întors", mai spune actrita.

La Bucureşti, Mădălina a venit pentru a celebra şi pentru a premia femeile de succes. Printre ele, şi creatoarea de modă Doina Levintza. 

"Toate femeile sunt mult mai frumoase, mai îngrijite. N-am decât să le dau un sfat să muncească, să creeze, să fie creative să se gândească că munca este cel mai important lucru când vrei ceva", spune Doina Levintza.

Mădălina Ghenea a cucerit lumea cinematografiei cu rolul principal din filmul Deep Fear, un thriller despre curaj şi supravieţuire. Pelicula a ajuns după lansare pe prima poziţie în topul celor mai vizionate filme pe o platformă de streaming. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Aţi ratat vreo vacanță din cauza întârzierii sau anulării unui zbor?
Observator » Exclusiv Observator » Mădălina Ghenea, despre drumul spre succes şi despre provocările pe care le-a întâmpinat în carieră