Antena Meniu Search
x

10 morţi şi 37 de răniţi, după o explozie într-un magazin din Republica Dominicană. Salvatorii, depăşiţi de situaţie: "Facem tot ce este omeneşte posibil"

Explozie într-un magazin din Republica Dominicană. Bilanţul a crescut la 10 morţi, a anunţat marţi preşedintele Luis Abinader. 11 persoane sunt date dispărute şi cel puţin 37 rănite.

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 21:44

"Aş dori să exprim sincere condoleanţe familiilor celor 10 persoane, bărbaţi, femei şi copii, care au murit până acum", a declarat preşedintele în cadrul unei vizite la San Cristobal, capitala provinciei cu acelaşi nume, unde a avut loc explozia.

Bilanţul anterior era de trei morţi, inclusiv un bebeluş de patru luni, şi 39 de răniţi.

"Facem tot ce este omeneşte posibil (...) pentru a investiga situaţia celor 11 persoane dispărute", a asigurat Abinader. "O anchetă va fi efectuată pentru a determina originea şi cauzele acestui teribil accident", a adăugat el.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Puternica explozie s-a produs luni, în jurul orei 15.10 (19.10 GMT), în zona comercială din San Cristobal. Explozia a declanşat un incendiu şi o coloană uriaşă de fum. Unda de şoc a zguduit clădirile învecinate, potrivit Agerpres.

San Cristobal este a patra cea mai populată provincie din ţară, cu aproape 700.000 de locuitori, din cele zece milioane ai Republicii Dominicane. Oraşul San Cristobal se află la mai puţin de 30 de kilometri de capitala Santo Domingo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » 10 morţi şi 37 de răniţi, după o explozie într-un magazin din Republica Dominicană. Salvatorii, depăşiţi de situaţie: "Facem tot ce este omeneşte posibil"