Antena Meniu Search
x

Video 10 morţi şi 40 de răniţi după un accident în lanţ înfiorător, pe o autostradă din Turcia. Un autocar a spulberat două mașini și un TIR pe contrasens

Accident cumplit în sudul Turciei. Zece persoane şi-au pierdut viaţa şi aproape 40 au fost rănite după ce un autocar s-a izbit de alte trei maşini pe autostradă. Presa locală scrie că autocarul a deviat şi a lovit două maşini şi un camion care circulau din direcţia opusă.

de Redactia Observator

la 27.05.2024 , 09:56

Zece persoane au murit şi alte 40 au fost rănite, duminică, într-un accident de autocar la Mersin, în sudul Turciei, au anunţat autorităţile turce, notează AFP.  

"Un autocar care circula de la Diyarbakir la Istanbul s-a ciocnit cu două maşini şi un camion pe autostradă în districtul Yenice, la Tarsus, în provincia Mersin. Zece dintre concetăţenii noştri şi-au pierdut viaţa", a anunţat pe reţeaua X ministrul de interne, Ali Yerlikaya.

Zece morți și 40 de răniți într-un accident în lanț, pe o autostradă din Turcia

Vezi și

Accidentul s-a produs pe autostrada Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) din Mersin, relatează CNN Turk. Alte 40 de persoane au fost rănite, dintre care nouă grav, a declarat ministrul Sănătăţii, Fahrettin Koca. Autocarul interurban care face legătura între Diyarbakir (sud-est) şi Istanbul a deviat brusc şi a lovit două maşini şi un camion care veneau în direcţia opusă, potrivit presei turce. Răniţii au fost transferaţi la spitale din Mersin şi Adana, în sudul Turciei, a adăugat ministrul sănătăţii.

Preşedintele ţării, Recep Tayyip Erdogan, a transmis condoleanţe familiilor şi a precizat că a fost deschisă o anchetă pentru a afla cauza exactă a accidentului. "Autorităţile noastre competente au deschis imediat ancheta necesară asupra accidentului", a precizat Erdogan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Toate firmele, obligate să folosească POS. Credeţi că măsura va combate evaziunea fiscală?
Observator » Stiri externe » 10 morţi şi 40 de răniţi după un accident în lanţ înfiorător, pe o autostradă din Turcia. Un autocar a spulberat două mașini și un TIR pe contrasens