Antena Meniu Search
x

Video 100 de oameni, răniți pe un vas de croazieră de lux, în timpul furtunii Domingos. Un val înalt cât un bloc cu 4 etaje a izbit violent nava

O croazieră de lux care promitea pasagerilor o experienţă de vis a fost aproape de a se transforma într-o catastrofă. În timpul furtunii Domingos, vasul a fost lovit de un val uriaş. O mie de oameni se aflau pe vapor, iar 100 dintre ei au fost răniţi. Incidentul a fost atât de traumatizant încât cei mai muţi se gândesc să ceară banii înapoi.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 21:36

Vezi și

Vacanţa de vis a turiştilot pe nava de lux The Spirit of Discovery a luat o turnură neaşteptată în Golful Biscaya, situat în nord-estul Oceanului Atlantic, între Spania şi Franţa. Sâmbătă după-amiază, pachebotul a intrat în ochiul furtunii Domingos.

Turiştii au fost luaţi pur şi simplu prin surprindere. Se distrau când au fost anunţaţi că vor fi loviţi de un val uriaş. Unul de înălţimea unui bloc de 4 etaje!

Turiștii se distrau când au fost anunţaţi că vor fi loviţi de un val uriaş

Richard Reynolds, pasager: Căpitanul ne-a vorbit. De fel, este foarte vorbăreţ, foarte jovial. A fost ferm, ne-a zis "nu vă mișcați, țineți-vă de orice puteți" și, imediat, am fost izbiți de un val masiv.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului, 100 de oameni au fost răniti. Forţa valurilor a fost atât de mare incat mobilierul din cabine şi din spaţiile de relaxare a fost smuls din pereti. Oamenii au fost doborâţi la pământ.

Richard Reynolds, pasager: Oamenii ţipau, plângeau, se temeau pentru viaţa lor. Nu pot să o zic altfel. Oamenii credeau că o să moară.

Timp de 18 ore, echipajul a așteptat ca furtuna să se potolească. In cele din urmă a acostat în protul britanic Portsmouth.

La sosire, 8 ambulanțe îi așteptau pe turiști. Cinci dintre ei au fost direct la spital. Mai mulţi pasageri iau acum în calcul să ceară despăgubiri de la armator.

Ei acuză compania că nu a modificat ruta pentru a evita furtuna. Pentru un sejur de două săptămâni la bordul The Spirit of Discovery o familie de patru persoane a plătit peste 19 mii de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » 100 de oameni, răniți pe un vas de croazieră de lux, în timpul furtunii Domingos. Un val înalt cât un bloc cu 4 etaje a izbit violent nava