Antena Meniu Search
x

13 persoane au fost rănite, după ce un bărbat a deschis focul în fața unui local din Texas. Atacatorul a fugit - VIDEO

13 persoane au fost rănite, după ce o persoană a tras mai multe focuri de armă, sâmbătă dimineață, într-un cartier aglomerat din centrul orașului Austin, Texas.

de Redactia Observator

la 12.06.2021, 18:12

13 persoane au fost rănite, după ce un bărbat a deschis focul în fața unui local din Texas
13 persoane au fost rănite, după ce un bărbat a deschis focul în fața unui local din Texas - Profimedia Images

Incidentul a fost înregistrat în jurul orei locale 1:25, după ce poliția a fost alertată de către localnicii care au auzit primele focuri de armă. Imediat după sosirea echipajelor, zona a fost înconjurată pentru a se bloca accesul persoanelor, mai ales că în apropiere se aflau mai multe baruri și restaurante. Șeful intermiar al poliției din Austin a declarat că nu există persoane decedate, toate victimele atacului fiind transportate la mai multe unități sanitare din oraș, transmite CNN.

Două dintre victime sunt în stare gravă

Unul dintre spitale a primit 11 victime care aveau nevoie urgentă de îngrijiri medicale, în timp ce o altă persoană a fost transportată la un alt spital din oraș, în stare critică. Pacientul cu numărul 13, aflat de asemenea în stare gravă, având mai multe plăgi cauzate de ploaia de gloanţe, a fost transportat la o altă unitate medicală. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Poliția are o descriere foarte generală a suspectului, iar incidentul pare a fi unul izolat. Cu toate acestea, autoritățile din Texas nu au putut spune cu certitudine dacă pericolul din zonă a fost complet eliminat.

"Ofițerii noștri au răspuns foarte repede solicitării. Au fost capabili să înceapă imediat măsurile de salvare a victimelor, pentru unele dintre ele fiind nevoiți să aplice garouri sau sigilii toracice", a declarat Joseph Chacon, şeful intermiar al poliției din Austin.

În prezent, polițiștii examinează filmările obţinute din mai multe surse, inclusiv sistemul de camere de supraveghere publică, camerele purtate de poliţilti, precum și videoclipurile de pe camerele localului în fața căruia s-a petrecut incidentul. În acest sens speră să stabilească cu exactitate identitatea suspectului. La investigații participă și o echipa FBI. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » 13 persoane au fost rănite, după ce un bărbat a deschis focul în fața unui local din Texas. Atacatorul a fugit - VIDEO