Antena Meniu Search
x

Video 24 de morți și zeci de răniți, după ce un autocar a plonjat 200 de metri, într-o râpă. Tragedie într-o zonă muntoasă din Peru

Cel puțin 24 de oameni au  murit într-un accident cumplit, pe un drum din Peru, după ce autocarul în care se aflau a plonjat 200 de metri, într-o râpă. Scarlet Bueno, un reprezentant al companiei Molina Union, care operează vehiculul, a confirmat pentru Reuters numărul deceselor, dar nu a oferit mai multe detalii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.09.2023, 07:51

Agenția de supraveghere a transporturilor din Peru (SUTRAN) a precizat că accidentul a avut loc luni dimineață, fără a furniza, însă, un număr de decese sau răniți.

Potrivit reprezentanților SUTRAN, autocarul călătorea de la Ayacucho la orașul Huancayo. Presa locală a relatat că accidentul a avut loc la ora 1:30 dimineața, deși nici poliția, nici compania care oprează autocarul nu au confirmat ora la care s-a produs tragedia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Manuel Zevallos, primarul districtului Anco, unde a avut loc accidentul, a declarat că cel puțin 20 de persoane au murit și 20 au fost rănite, potrivit publicației RPP. Primele verificări au arătat că autocarul are inspecția inspecția tehnică și asigurare de accident.

Daily Star scrie că bilanțul este de 25 de morți și 34 de răniți. Printre persoanele decedate s-ar afla și doi copii.

Tragedii cu repetiție, în Peru: 24 de morți, după ce şoferul autocarului a pierdut controlul în "curba morţii"

Astfel de nenorociri sunt relativ frecvente pe drumuril din Peru. Cel puțin 24 de persoane și-au pierdut viața în în ianuarie, după ce autocarul în care se aflau s-a prăbușit de pe o stâncă, în nordul țării. Presa locală a relatat atunci că toţi pasagerii erau imigranţi din Haiti, iar accidentul s-a produs într-o aşa-numită "curbă a morţii", pe o şosea din nord-vestul ţării. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » 24 de morți și zeci de răniți, după ce un autocar a plonjat 200 de metri, într-o râpă. Tragedie într-o zonă muntoasă din Peru