Antena Meniu Search
x

Foto "Mi-am văzut frăţiorul murind în faţa ochilor". Lacrimi pentru băieţelul de 12 ani, spulberat pe scuter de un şofer băut, pe o şosea din Australia

Un băiețel de 12 ani a murit la spital la câteva săptămâni după ce a fost lovit pe scuter de o Mazda care ar fi fost condusă de un șofer beat, pe o şosea din Australia.

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 18:31

"Mi-am văzut frăţiorul murind în faţa ochilor". Lacrimi pentru băieţelul de 12 ani, spulberat pe scuter de un şofer băut, pe o şosea din Australia
"Mi-am văzut frăţiorul murind în faţa ochilor". Lacrimi pentru băieţelul de 12 ani, spulberat pe scuter de un şofer băut, pe o şosea din Australia - Facebook

Dawlon Smith-Saunders, în vârstă de 12 ani, mergea cu scuterul său de-a lungul unei străzi, pe 3 septembrie, când a fost lovit de vehicul. Tânărul a suferit răni grave și a fost transportat cu elicopterul la Spitalul de Copii din Queensland. A murit tragic duminică după-amiază, relatează Daily Mail.

Șoferul în vârstă de 27 de ani a fost acuzat de conducere în stare de ebrietate şi se așteaptă să se confrunte cu acuzații suplimentare.

Copilul se afla pe scuter împreună cu un alt amic

Se înțelege că Dawlon se plimbase cu scuterul împreună cu un prieten în momentul incidentului. Martorii au stat cu băiatul până la sosirea paramedicilor la fața locului. Dawlon a suferit mai multe răni grave, a avut craniul fracturat, leziuni cerebrale, o claviculă ruptă și o ruptură a vezicii urinare, potrivit familiei sale.

Pe acelaşi subiect

Într-o postare emoționantă pe Facebook, sora sa mai mare Letitia Michelle Smith a spus că Dawlon a murit „înconjurat de familie” la Spitalul de Copii Queensland din Brisbane.

Familia a adus omagii băieţelului de 12 ani

„Analiza progresului său din prima săptămână a arătat că a avut doar o cantitate mică de leziuni la nivelul creierului său, unde joi a arătat o schimbare semnificativă. Vineri, mama a trebuit să ia decizia dificilă de a-i opri aparatele care îl ţineau în viaţă. Dawlon luptase două zile”, a scris ea.

Letiti a spus că familia ei a rămas complet devastată de pierdere.

„Mi-am văzut fratele murind în faţa ochilor, nu mi-am imaginat vreodată că se va întâmpla. Am crezut cu toții că este pe drumul de recuperare cu toate semnele pozitive pe care le dădea. Suntem cu toții distruşi, dar suntem în largul nostru știind că Dawlon nu mai suferă”.

Șoferul ar fi avut o alcoolemie de 0,69 în aerul expirat înainte de accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Mi-am văzut frăţiorul murind în faţa ochilor". Lacrimi pentru băieţelul de 12 ani, spulberat pe scuter de un şofer băut, pe o şosea din Australia