Antena Meniu Search
x

Credinciosi morti, dupa ce autocarul in care se intorceau dintr-un pelerinaj a s-a prabusit intr-o prapastie

40 de credinciosi au murit in Italia dupa ce autocarul in care se intorceau dintr-un pelerinaj a cazut intr-o prapastie, doar zece pasageri au scapat cu viata

Vezi și

Langa autocarul zdrobit de stanci, echipajele de salvare au asistat la scene greu de imaginat. In caroseria autocarului erau prinsi vii si morti la un loc. I-au scos pe toti cu greu. Printre trupurile erau mutilate salvatorii au gasit Biblii insangerate, cruciulite si icoane.

Autocarul era plin cu credinciosi catolici. Se intorceau dintr-un pelerinaj religios care s-a dovedit, pentru ei, ultimul drum. Autocarul iesise de pe sosea intr-o zona dificila a traseului spre Napoli.

Sapte masini a lovit autocarul inainte de a se izbi pe parapetul podului suspendat. De aici a cazut 30 de metri in gol. Cei mai multi dintre pasageri nu au avut nicio sansa.

Anchetatorii incearca sa afle cauzele accidentului. Cel mai important martor, soferul, nu le mai poate raspunde la intrebari. Primele indicii arata ca autocarul avea probleme la sistemul de franare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Credinciosi morti, dupa ce autocarul in care se intorceau dintr-un pelerinaj a s-a prabusit intr-o prapastie