Meniu
Search
x

Video 4.000 de căţei din rasa Beagle, salvați de la experimentele de laborator, îşi caută acum stăpâni, în SUA

O asociaţie pentru protecţia animalelor caută stăpâni pentru 4 mii de exemplare de Beagle, salvate de la un crescător din Statele Unite. Este cea mai mare operaţiune de acest gen desfăşurată vreodată!

De Redactia Observator la 12.08.2022, 09:29
Vezi și

Câinii erau crescuţi pentru ca, ulterior, să fie vânduţi unor laboratoare care fac experimente cu medicamente. Între timp, compania care ii deţinea a fost închisă din cauza încălcării drepturilor animalelor, însă - din luna mai şi până în prezent - asociaţia pentru protecţia animalelor s-a străduit să salveze câinii care se mai aflau în crescătorie. 

Nu doar puii vor fi daţi spre adopţie, ci şi exemplarele adulte, însă acestea vor avea nevoie de foarte multă atenţie din partea noilor stăpâni.  

Kitty Block, president of the Humane Society of the United States: 4.000 este un număr mare şi vom avea nevoie de 60 de zile pentru a evacua toate aceste animale. Dar le vom duce la adăpostul nostru şi în cele ale partenerilor noştri din toată ţara, pentru că lucrăm cu ei pentru a salva aceşti câini.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » 4.000 de căţei din rasa Beagle, salvați de la experimentele de laborator, îşi caută acum stăpâni, în SUA

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022