Antena Meniu Search
x

"5.000 de euro sau îl executăm". Mesajul trimis de soldații ruși mamei unui prizonier ucrainean

Soldații ruși ar fi trimis un mesaj mamei unui prizonier ucrainean, în care îi cer femeii o răscumpărare de 5.000 de euro, altfel îi vor executa fiul. Înregistrarea a fost publicată pe Twitter de consilierul prezidențial Mykhailo Podolyak. 

de Redactia Observator

la 25.04.2022, 16:09

"5.000 de euro sau îl executăm". Mesajul trimis de soldații ruși mamei unui prizonier ucrainean
"5.000 de euro sau îl executăm". Mesajul trimis de soldații ruși mamei unui prizonier ucrainean - Twitter

”Acest video a fost trimis de soldații ruși mamei unui prizonier ucrainean. Îi cer 5.000 de euro și amenință că dacă cererea lor nu va fi îndeplinită, îi vor executa fiul. Soldații ruși seamănă din ce în ce mai mult cu militanții ISIS. Rusia trebuie declarată stat-terorist”, a scris consilierul prezidențial, pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În înregistrarea video, tânărul ucrainea spune s-a oferit voluntar în regiunea Donețk, dar a fost capturat de ruși pe 23 aprilie. La un moment dat, Alexey este pus să spună că are apă, hrană, toaletă și că nu necesită asistență medicală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "5.000 de euro sau îl executăm". Mesajul trimis de soldații ruși mamei unui prizonier ucrainean