Antena Meniu Search
x

''A căzut lângă mine. Avea o gaură în piept.'' Cel puţin 18 morţi, după raidul împotriva crimei organizate din Rio de Janeiro

Cel puţin 18 persoane au murit, joi, în timpul unei operaţiuni a poliţiei împotriva crimei organizate, în favela Complexo do Alemao din Rio de Janeiro, informează AFP.

de Redactia Observator

la 22.07.2022, 08:00

Cel puţin 18 morţi, după raidul împotriva crimei organizate din Rio de Janeiro
Cel puţin 18 morţi, după raidul împotriva crimei organizate din Rio de Janeiro - Profimedia Images

Dintre cei care au murit, 16 erau suspectaţi că aparţin unor bande criminale. Au decedat, în afara celor 16, o femeie de 50 de ani care locuia în favela respectivă şi un membru în vârstă de 38 de ani al forţelor de ordine. Cazul femeii care a murit, Leticia Marinho, face obiectul unei anchete. ''Nu ştim cum s-a întâmplat asta'', a declarat colonelul Rogerio Lobasso, responsabil al operaţiunii din partea poliţiei militare, el exprimându-şi regretul după decesul femeii.

Un bărbat care s-a prezentat ca fiind iubitul femeii, a declarat pentru site-ul G1 că poliţia a tras asupra maşinii în care erau ei doi. ''Era un poliţist la un semafor. Ne-am oprit. Însă ei au tras asupra maşinii. Am văzut-o pur şi simplu cum a căzut lângă mine. Când m-am uitat la ea, avea o gaură în piept'', a declarat Denilson Gloria.

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro şi-a exprimat regretul după moartea poliţistului Bruno de Paula Costa, fără să menţioneze alte persoane decedate. La operaţiunea de joi au participat aproape 400 de membri ai forţelor de ordine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » ''A căzut lângă mine. Avea o gaură în piept.'' Cel puţin 18 morţi, după raidul împotriva crimei organizate din Rio de Janeiro