Antena Meniu Search
x

A fost anunțată cauza morții actorului Bob Saget: "S-a lovit din greşeală cu ceafa de ceva, nu a dat importanţă şi s-a culcat”

Actorul american Bob Saget, care a fost găsit mort într-o cameră de hotel în Florida la începutul lui ianuarie, a murit din cauza unui traumatism cranian, a anunţat, miercuri, familia sa într-un comunicat. 

de Redactia Observator

la 10.02.2022, 10:42

Bob Saget
- Profimedia

Actorul, cunoscut pentru rolul din celebrul sitcom din anii 1980-1990 „Casa plină/ Full House”, a fost găsit fără suflare într-o cameră de la hotelul Ritz-Carlton atunci când se afla în turneu în ţară. Circumstanţele decesului său erau necunoscute până acum. Bob Saget a fost găsit mort pe 9 ianuarie într-o cameră de hotel din Florida, după ce a susţinut un turneu de stand-up cu o seară înainte. Autorităţile au stabilit că Bob a murit din cauza unui traumatism cranian. 

„Autorităţile au determinat că Bob a murit din cauza unui traumatism cranian. Au ajuns la concluzia că s-a lovit din greşeală cu ceafa de ceva, nu a dat importanţă şi s-a culcat”, au spus membrii familiei. Nu au fost depistate droguri sau alcool în organismul actorului. Recepţionerul hotelului a intrat în cameră după ce comediantul nu s-a prezentat pentru check-out. Când a observat că acesta nu răspunde şi nu prezintă semne vitale, a sunat imediat la serviciile de urgenţă. Paramedicii chemaţi au constatat decesul la faţa locului.

Rolul care i-a adus succesul actorului Bob Saget

Bob Saget, care avea 65 de ani, era cunoscut pentru rolul Danny Tanner, tatăl văduv a trei fete, dintre care două gemene, interpretate de surorile Mary-Kate şi Ashley Olsen, în „Casa plină”. După decesul său, acestea din urmă i-au adus un omagiu „celui mai iubit om, plin de compasiune şi generos”. 

Pe lângă „Full House” şi „AFHV”, Bob Saget a narat „How I Met Your Mother” (CBS), serial cu nouă sezoane, difuzat între 2005 şi 2014, a regizat filmele „Dirty Work” (1998), cu Norm Macdonald şi Artie Lang în distribuţie, „Farce of the Penguins” şi a apărut în „Entourage”, a fost gazda „1 vs. 100” şi „Nashville Squares” şi a competiţiei „The Masked Singer” în 2020. Albumul „That’s What I’m Talkin’ About”, lansat de el în 2014, a fost nominalizat la Grammy. El a dedicat programul special „That Ain’t Right” (HBO, 2007) tatălui lui, Ben Saget, care murise cu câteva luni înainte, din cauza unor probleme de inimă.

Saget era membru în conducerea Scleroderma Research Foundation, după ce sora lui fusese diagnosticată cu sclerodermie şi a murit în 1993. A fost căsătorit cu Kelly Rizzo, cu care a avut trei copii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » A fost anunțată cauza morții actorului Bob Saget: "S-a lovit din greşeală cu ceafa de ceva, nu a dat importanţă şi s-a culcat”