Antena Meniu Search
x
LIVE

Video A fost găsit cadavrul Yanei, tânăra ucraineancă ucisă de un moldovean în Italia. Era într-un sac, aruncat pe un câmp, printre mărăcini

Deznodământ tragic în cazul Yanei Malayko, ucraineanca de 23 de ani dispărută din 19 ianuarie, în Italia. După aproape două săptămâni de căutări, carabinierii au găsit cadavrul tinerei pe un câmp. Era într-un sac, ascuns printre mărăcini, la granița dintre provinciile Mantova și Brescia. Fostul iubit al fetei, moldoveanul Dumitru Stratan, a fost arestat pe 21 ianuarie și rămâne după gratii, fiind acuzat că a ucis-o pe tânără și i-a ascuns cadavrul.    

De Veronica Micu la 02.02.2023, 11:08

Polițiștii au găsit cadavrul Yanei, miercuri, în jurul orei 16.00, în Castiglione delle Stiviere, scrie publicația italiană Prima din tutto Mantova

S-ar putea crede că fostul iubit a cedat în cele din urmă și a oferit anchetatorilor coordonatele pentru a găsi cadavrul Yanei, care a dispărut din Castiglione delle Stiviere, încă din 19 ianuarie. Dar nu. Dumitru Stratan a refuzat să vorbească, în ciuda apelului tatălui tinerei, care l-a implorat să spună unde i-a ascuns fata. 

Cadavrul tinerei ucrainence, găsit într-un sac, pe câmp, acoperit de frunze

Pe acelaşi subiect

Trupul neînsuflețit al Yanei Malayko a fost descoperit pe un câmp, la granița dintre provinciile Mantova și Brescia. Era într-un sac acoperit de frunze, printre mărăcini. 

Dumitru Stratan este singurul suspect, fiind acuzat că a ucis-o pe ucraineancă, iar mai apoi i-a ascuns cadavrul. Fusese filmat de camerele de supravehere al imobilului în care se afla apartamentul surorii sale - chiar deasupra barului în care lucra Yana - în timp ce cară o geantă mare pe scări.

Dumitru Stratan a fost filmat de camerele de supraveghere în timp ce cară o valiză mare la mașină

primadituttomantova.it

Se presupune că fata a fost ucisă acolo.

Flori și lumânări în locul unde a fost găsit trupul Yanei

Portalul de știri fanpage.it a publicat imagini emoționante de la locul unde a fost găsit trupul fără viață al Yanei. Oamenii au adus flori și au aprins lumânări în memoria fetei.

Locul unde a fost găsit cadavrul Yanei

fanpage.it

Locul unde a fost găsit cadavrul Yanei

fanpage.it

Dumitru Stratan a ales tăcerea. Nu a dat declarații nici în ​​ședința pentru validarea reținerii, nici în fața procurorului Lucia Pellegrino. Ordinul de arestare preventivă îl menține în închisoare, pentru ucidere voluntară agravată de premeditare și ascunderea unui cadavru. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » A fost găsit cadavrul Yanei, tânăra ucraineancă ucisă de un moldovean în Italia. Era într-un sac, aruncat pe un câmp, printre mărăcini