Antena Meniu Search
x

Video Cadavrul dezmembrat al unei femei, găsit într-o valiză, la subsolul unui bloc din Belgia. Victima, posibil o prostituată româncă

Descoperire macabră, vineri seară, la subsolul unui bloc de locuințe din orașul belgian Deurne. Un locatar a găsit o valiză în care se afla un cadavru. Mai precis, trunchiul unei persoane, pentru că membrele și capul lipseau. Potrivit unor surse citate de publicația locală Provinciale Zeeuwse Courant, rămășițele aparțin unei femei, până acum neidentificată, probabil o prostituată.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.02.2023, 20:35

Vezi și

Luni, procurorii Parchetului din Anvers nu au dorit să confirme, însă, conform informaților obținute de PZC, rămășițele din valiză aparțineau unei femei. Lucru confirmat de autopsie.

Poliția a efectuat percheziții domiciliare începând de vineri seară în apartamentele de pe Bisschoppenhoflaan. Locuitorii înșiși și-au dat acordul pentru acest lucru. Toate camerele și dulapurile din locuințe au fost percheziționate. Agenții căutau, în principal, urme de sânge pentru că presupun că omorul a fost comis în clădire sau cel puțin în apropiere. 

La subsol, unde a fost găsită valiza, erau urme de sânge. Vezi VIDEO

Femeia ucisă ar putea fi o prostituată

Pe acelaşi subiect

Tot de vineri seară, după oroarea descoperită în blocul lor, unii dintre locatari vorbeau despre activitățile de prostituție care au avut loc în clădire. Femeia ucisă poate fi o prostituată

Apartamentele ieftine de închiriat în zonă au fost adesea folosite de proxeneți. La începutul lunii ianuarie, o româncă și soțul ei turc au fost condamnați la 24 și, respectiv 18 luni de închisoare, pentru că închiriaseră un apartament pe Bisschoppenhoflaan, unde prostituate din România și Peru prestau servicii sexuale pentru clienți. Cuplul primea în schimb 30% din veniturile fetelor.

Provinciale Zeeuwse Courant scrie că apartamentul închiriat de ei se afla lângă clădirea unde a fost găsită valiza, vineri seară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Cadavrul dezmembrat al unei femei, găsit într-o valiză, la subsolul unui bloc din Belgia. Victima, posibil o prostituată româncă