Antena Meniu Search
x

1000 de zile până la Jocurile Olimpice din 2020. Japonezii au dat startul numărătorii inverse

A început numărătoarea inversă până la Jocurile Olimpice din 2020. Cetăţenii din Tokyo au sărbătorit ultimele 1.000 de zile rămase.

Vezi și

A început numărătoarea inversă până la Jocurile Olimpice din 2020. Cetăţenii din Tokyo au sărbătorit ultimele 1.000 de zile rămase până la deschiderea celui mai important eveniment din lumea sportului. În pofida vremii ploioase, mii de oameni au luat parte la ceremonia în aer liber. Tot ieri, au fost prezentate noile sporturi care vor debuta pentru prima oară la Olimpiadă.

Acoperiţi cu pelerine de ploaie, peste 15 mii de locuitori au participat la evenimentul de marcă din inima oraşului Tokyo. Oamenii au filmat cu telefoanele mobile dezvelirea monumentului care marchează 1.000 de zile rămase până când Olimpiada din 2020 ia startul.

În cadrul ceremoniei au fost prezentate sporturile care vor fi reprezentate pentru prima oară la Jocurile Olimpice. Surfingul, alpinismul, baseball-ul, softball-ul dar şi karatele fac parte din noile sporturi adăugate în programul competiţional. 

Comitetul Internaţional Olimpic a anunţat, pe 11 iulie, oraşele care vor găzdui următoarele ediţii ale Jocurilor Olimpice de după Tokyo. Parisul va organiza Olimpiada din 2024, iar Los Angeles pe cea din 2028.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » 1000 de zile până la Jocurile Olimpice din 2020. Japonezii au dat startul numărătorii inverse