Antena Meniu Search
x

Video A intrat cu viteză maximă în maşina de poliţie. Accident înfiorător filmat pe o autostradă din Italia

Camerele de supraveghere au filmat ieri un accident incredibil, pe autostrada A1, tronsonul care traversează provincia Parma, spre Milano, în Italia. Un Volvo a intrat cu viteză maximă într-o maşină de poliţie, după ce şoferul a refuzat să oprească la semnalele carabinierilor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.07.2022, 11:04

Accidentul s-a produs la joncțiunea dintre A1 și A15 Parma - La Spezia și Fiorenzuola, pe direcția Milano. Poliţiştii deviau traficul din cauza unui alt accident în care fusese implicat un camion.

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum agenţii, care se aflau pe carosabil şi erau "înarmaţi" cu steaguri portocalii, dirijau maşinile pe o rută ocolitoare. Doar un Volvo albastru vine cu viteză maximă şi spulberă maşina poliţiştilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Polițiștii care dirijau traficul s-au ferit în ultimul moment

Doar o minune a făcut ca cei doi ofiţeri să se ferească în ultimul moment şi să scape cu viaţă. 

În urma impactului, şoferul din Volvo a fost rănit şi transportat la spitalul Vaio di Fidenza. Din fericire, presa locală scrie că starea lui nu este gravă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » A intrat cu viteză maximă în maşina de poliţie. Accident înfiorător filmat pe o autostradă din Italia