Antena Meniu Search
x

Gestul ŞOCANT făcut de o femeie, orbită de GELOZIE! A dat buzna peste fostul soţ în casă şi i-a MUTILAT noua iubită, în semn de răzbunare

Orbită de gelozie, o femeie s-a răzbunat pe noua iubită a soţului său, turnându-i apă clocotită pe faţă şi pe gât, lăsându-i cicatrici adânci.

Gest şocant al unei femei care a dat buzna peste fostul său soţ, chiar când era cu noua iubită! Orbită de gelozie, femeia a decis să îşi facă "dreptate" cu mâna sa... la propriu! Monika Fourie s-a răzbunat pe femeia pe care a găsit-o lângă fostul ei soţ în pat, lăsându-i cicatrici adânci pe gât şi pe piept, scrir The Sun. 

În încercarea de a se apăra în faţa instanţei, femeia a spus că gestul său a fost unul lipsit de intenţie, pur întâmplător. Explicaţiile nu i-au impresionat însă pe magistraţi, aşa că acum riscă o pedeapsă dură, după ce, practic, a mutilat o femeie. 

Fourie aflase de aventura soţului său cu actuala iubită, în urmă cu doi ani, după ce acesta i-a cerut să se despartă. Având doi copii, cei doi au discutat despre împărţirea responsabilităţilor faţă de cei mici, iar femeia părea că trece cu bine peste decizia partenerului de viaţă.

Asta până când, brusc, într-o zi a intrat peste cei doi în casă. A luat un bol cu apă clocotită şi i l-a turnat noii iubite a soţului său pe faţă şi pe piept. În apărarea sa, femeia mai susţine că nu a fost lucidă în momentul în care a făcut asta şi asteaptă acum decizia magistraţilor în privinţa sa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Gestul ŞOCANT făcut de o femeie, orbită de GELOZIE! A dat buzna peste fostul soţ în casă şi i-a MUTILAT noua iubită, în semn de răzbunare